Problémy s uškom u ročného dieťaťa riešte efektívne
Ahojte, kočky,
mam dcérku 1r2m, minuly tyzden som jej čistila ušká a na jednom mala taku trošku zasxhnutu krvičku, pritom sa mi nezdalo, že by som pichla nejak hlboko, ale som si povedala,že stať sa mohlo. Včera čistím ušká a uplná pohodička. Dnes uško v takomto stave. Samozrejme som jej to vyčistila, ale trošku si ho teraz chytá.
Neviete prosim čo to môže byť? Nestretli ste sa stým?
Zajtra samozrejme zavolám lekárke

Neni som si istá či je to serozna tekutina alebo maz..
@alissa1222 a vy si čim čistite uši? A prečo nie?
@nssv2 pretože usi sa tycinkami necistia! Maximalne prstom iba na začiatku ucho ma samočistiacu schopnosť a maz ho chráni pred infekciami,usnicu tycinkou,Gazou..
@alissa1222 no ja nevidim nic zle na tyčinke do uši, vy si vklude ďalej čistite uši prstom, ja som hladala radu alebo skúsenosť čo to môže byť. Dakujem
@martul nechaj ju tak,potom presne takéto exempláre chodia mne o druhej ráno do pohotovosti že ma zalahnute ucho a nepočuje a predtým mu išla krv a realita pchal si tam tyčinky do usi 🤣🤣🤣🤣🤣 nevid naďalej na tom nič zle , človek ti chce poradiť a ešte si drzá
@alissa1222 a keď je človek napríklad po kúpaní v bazéne, alebo si len umýva vlasy a voda sa mu dostane do uší, nemôže v uchu voda ostať keď sa nevycisti tycinkou?
@13uzivatelka11 treba ju vytriast 😊
@alissa1222 a s deťmi co nebudú vedieť dobre vytriast?
@ina2405 presne tak.

Prečo jej čistíte usi tyčinkami?