Problémy s uškom u ročného dieťaťa riešte efektívne
Ahojte, kočky,
mam dcérku 1r2m, minuly tyzden som jej čistila ušká a na jednom mala taku trošku zasxhnutu krvičku, pritom sa mi nezdalo, že by som pichla nejak hlboko, ale som si povedala,že stať sa mohlo. Včera čistím ušká a uplná pohodička. Dnes uško v takomto stave. Samozrejme som jej to vyčistila, ale trošku si ho teraz chytá.
Neviete prosim čo to môže byť? Nestretli ste sa stým?
Zajtra samozrejme zavolám lekárke
@nssv2 pretože usi sa tycinkami necistia! Maximalne prstom iba na začiatku ucho ma samočistiacu schopnosť a maz ho chráni pred infekciami,usnicu tycinkou,Gazou..
@alissa1222 no ja nevidim nic zle na tyčinke do uši, vy si vklude ďalej čistite uši prstom, ja som hladala radu alebo skúsenosť čo to môže byť. Dakujem
@martul nechaj ju tak,potom presne takéto exempláre chodia mne o druhej ráno do pohotovosti že ma zalahnute ucho a nepočuje a predtým mu išla krv a realita pchal si tam tyčinky do usi 🤣🤣🤣🤣🤣 nevid naďalej na tom nič zle , človek ti chce poradiť a ešte si drzá
@alissa1222 a keď je človek napríklad po kúpaní v bazéne, alebo si len umýva vlasy a voda sa mu dostane do uší, nemôže v uchu voda ostať keď sa nevycisti tycinkou?

Prečo jej čistíte usi tyčinkami?