Problémy so stolicou u 26-mesačného dieťaťa po pití Sunaru?
Ahojte, v poslednej dobe pozorujem, že náš chlapček, ktorý má o pár dní 26 mesiacov kaká po každom vypití mlieka. Vypije cca 3x 180ml denne, ale v poslednom čase po chvíli ako dopije tak sa hneď vykaká. Doteraz to tak nikdy nerobil aj keď bežne máva stolicu aj 3x denne, no niekedy aj menej.
Máte skúsenosť? Riešiť s dr? Pije Sunar...
26 mesiacov 😳 ak je stolica normálna tak by som akurát spomenula na poradni,ináč by som neriešila
Odteraz budeme vek uvádzať mesiacmi. Ja mám 325 mesiacov. Koľko vy?
Odteraz budeme vek uvádzať mesiacmi. Ja mám 325 mesiacov. Koľko vy?
@yelena159 😃 pobavili ste ma, ak si neviete prepočítať mesiace pri malom dieťati, je mi to ľúto...
Je to trochu komické, uvádzať 26m. Však má dva roky, zachvíľu bude mať 2.5 roka. 26 mesiacov je smiešne.
Keby vysadis mlieko? 26 m (alebo teda 2r) nepotrebuje 3x denne sunar
@really8 práveže potrebuje..skúšali sme vysadiť, ale stále si pýta
Je to trochu komické, uvádzať 26m. Však má dva roky, zachvíľu bude mať 2.5 roka. 26 mesiacov je smiešne.
@mdse vy ste smiešna že riešite úplne nepodstatné veci...
Áno aj ja som smiešna, rovnako ako 26m. A pripájam sa k tomu, že dieťa prelievate mliekom úplne zbytočne. Že si pýta, je jedna vec. Moje dieťa si pýta arašidové chrumky
26 m 🙄🙈 ženy to fakt neviete písať že ročné, dvojročné, trojročné?? Môj má 659 mesiacov
Kto povedal že neviem? Len je to trochu smiešne uvádzať v mesiacoch, keď môžeš povedať 2 roky. Na čo to komplikovať?
Ja zas na UM nevidím nič zlé, moje dieťa má 28m (sorry musela som🤣) a teda mlieko pije 1-2x denne. Pokiaľ ostatné jedlo normálne zje, nevidím problém..
Ale teda neveim, možno mu robí zle? Ma to len po mlieku alebo aj po iných mliečnych výrobkoch?
ak ma normalnu stolicu je to ok, ak hnacku tak gastro
U 2r stolica 3x denne? Fuha, ma on (alebo ty) nejaku diagnozu, ze musi sunar stale pit?
Doteraz mal tiez sunar? Skusala si aj ine mlieko? Kravske, kozie, inu znacku um? Po inych mliecnych vyrobkoch nema hned stolicu? Probiotika si skusila nasadit?

Keby vysadis mlieko? 26 m (alebo teda 2r) nepotrebuje 3x denne sunar