icon

Pruh u dieťaťa

3. mar 2025

Prosim vas mam ist na pohotovost teraz mi dcera ukazala aj rano ja ze len zle spala ze ju tu bolim ma tam jemnu len hrcku pri chytení ju to bolí, ma aj kiahne ako na potvoru uz od soboty. Mala by byt doma prosim vas moze to byt pruh alebo co sobotu mala aj horucku...teraz uz nema.
Boli ju to len na jednej strane :( tam kde som fixkou dala

Pruh u dieťaťaPruh u dieťaťa
lienka.7
3. mar 2025

@autorka zavolaj a porad sa. S kiahnami určite NIE len tak na pohotovosť paneboze🤦‍♀️

autor
3. mar 2025

@lienka.7 no,zavolam hned opytam sa. Lebo by na porazilo tam by sa dorazika uz..citam ze to moze suvisiset aj s tymi kiahnami:(

kacena4
3. mar 2025

nestresuj aj keby to bol pruh (co sa mi nezda tak nizko) tak s vami hned nic robiť nebudu najma ak ma kiahne. porad sa zajtra s pediatrickou

autor
3. mar 2025

Volala som na pohotovost a ze to je normalne. Nevidiet ale nahmatat a je to surovo uzlina za tie kiahne, ze to ju zacne aj krk aj brusko bolet a uz to zacína. ( jasne ze jej ti budem sledovat). Dakujem aj tak sa mi to nezdalo. ❣️

autor
3. mar 2025

Vraj sa moze aj,na pohotovost ale rusko na cely nos. Ak je to zle samozrejme. Ale nikto nechce z dietata spravit "kašu nalepenie nan chorob a roznesu":(

e1i
3. mar 2025

Hlavne zmaz fotky

autor
3. mar 2025

@e1i mozte mi povedat ako? Aj chcem