icon

Prvá menštruácia

modraplaneta10
13. jan 2023

Ahojte
Nasa pestunska dcera dostala prvu menstruaciu.
Ja vzhladom k mojmu veku neviem jej vybrat tie spravne vlozky, je pomerne utlej postavy a tie, co som kupila sa mi zdaju dost velke.
Tak by som vas poprosila o nejaky vhodny tip alebo aj menstruacne nohavicky, ci mate s tym skusenost a aku.
Dakujem pekne za nazory a pomoc.

ankare
13. jan 2023

@modraplaneta10 väčšie vložky sú super, aspon nepretecie. Nohavičky odporúčam od Perties, vydržia celú noc.

modraplaneta10
autor
13. jan 2023

@ankare len ona je taka utla, zdaju sa mi nejake dlhe pre nu 😉 a menzes ma zatial slaby, teda 1x mala min.mesiac a len 3 dni

modraplaneta10
autor
13. jan 2023

@ankare neviem, nenasla som vlozky pre dievcata, ci aj take su

ankare
13. jan 2023

@modraplaneta10 keď som bola mladá, kupovala som si Ria vložky. Ale vtedy veľky výber nebol. 🤷

modraplaneta10
autor
13. jan 2023

@ankare aha, pozriem a dakujem 👍🏻❤️

mareen1
13. jan 2023
janka_lolo
13. jan 2023

dcéra na základnej škole v rámci nejakej osvety dostávali always oranžové a potom také ružové tiež always a to boli také menšie a aktuálne už teraz v dospelosti používa menštruačné nohavičky od Perties a nevie si vynachváliť a oni vyrábajú aj pre dievčatá a sú skutočne pohodlné aj to je možnosť

miriam11
Odpoveď bola odstránená
modraplaneta10
autor
13. jan 2023

@mareen1
@janka_lolo
@miriam11 dakujem vsetkym vam 💙💙💙

simsalabim
13. jan 2023

@modraplaneta10 https://www.bella4you.sk/Hygienicke-vlozky-Bell...
Tieto dlho pouzivala moja drobna utla dcera…

modraplaneta10
autor
13. jan 2023

@simsalabim vyborne, dakujem 💙

veronikabeta
10. júl 2023

Dobry den, mam menstruaciu iba 3-krat a stvrty den prvy den bola slabsia teraz uz je dost silna uz asi treti den. Chcem sa len uistit ci to je vporiadku. Dakujem.

svokrinjazykmonika
10. júl 2023

@veronikabeta všetko je v poriadku. Občas budeš krvácať menej, niekedy viac. Časom sa ti to nejako ustáli. Ja som mávala tak, že prvé 3 dni silnú a potom 2-3 dni slabú. Zatiaľ nemusíš mať pravidelnú menštruáciu, niekedy môže trvať 3 dni, niekedy aj 7. Nie je hanba sa o tom rozprávať, máme to všetky ženy takže pokojne sa kedykoľvek ti niečo nebude jasné, tak sa pýtaj. Ideálne maminy alebo inej blízkej ženy v rodine.

miriam11
Autor odpoveď zmazal
veronikabeta
10. júl 2023
2807
17. aug 2023

Dcérka dostala druhú menštruáciu a už štvrtý deň ako ju dostala má teploty,móže to byť z toho?ďakujem za odpoveď.