Psoriáza u detí
dobry ďen mojej dcerke ročnej asi pred 2 mesiacmi začal červenet pupik mala tam až hnis kožna jej dala mastičku advanten pupik sa zahojil ale asi pred tyždnom jej začal naspeť červenieť ma taktiež ohraničene fľaky na nožkach ktorych je viac a viac nesu tam šupinky ani nijak chrastave alebo drsne kožna povedala že to nechame tak 2 tyždne či to žačne šupinať ale na nožkach to ma už asi cez 3 mesiace žiadne šupiny mal niekto psoriazu na ktorej niesu šupiny?

Ja mávam presne len také ohraničené kruhy ako sú na fotkách
@tulipanik12 a čo vam povedali lekari?
@tulipanik12 a čo vam povedali lekari?
@yasminka12345 to už sa veru nepamätám, ale myslím, že oni to vyhodnotili ako neviemčo a dávajú mi na to len kortikosteroidnú masť. No na rukách mi aj praská koža až do krvi, aj môj brat to má, aj môj otec mal ťažkú psoriázu. Jemu to však vyliečili injekciami Metotrexatu a mne zaberajú CBD kvapky,ktoré primárne užívam na spanie.
@yasminka12345 to už sa veru nepamätám, ale myslím, že oni to vyhodnotili ako neviemčo a dávajú mi na to len kortikosteroidnú masť. No na rukách mi aj praská koža až do krvi, aj môj brat to má, aj môj otec mal ťažkú psoriázu. Jemu to však vyliečili injekciami Metotrexatu a mne zaberajú CBD kvapky,ktoré primárne užívam na spanie.
@tulipanik12 ďakujem

Ja mávam presne len také ohraničené kruhy ako sú na fotkách