icon

Rady na liečbu sooru u 3-mesačnej dcérky

1. júl 2025

Ahojte, čo pomohlo na soor (žabku v ustach) .Dcerka bude mat 3 mesiace. Vyskušali sme Neocyde sprej aj do pusy ( dva krat denne dva streky) aj na bradavky. Cumliky strerilizujem aj 2 krat denne. Canesten na bradavky vyskušane..nepomahalo a kedže to treba umyvat a som aj zabudla prestala som to davat. Grapefruitove kvapky na bradavky tiež nepomohli. Už cca mesia a pol sa toho neviem zbaviť.

evcagabi
1. júl 2025

U dr si bola? Moja dostala nejaku vodicku na vytieranie a odporucane brat b-vit

autor
1. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi ano, všetko čo som napísala mi dr.odporučila.

nahodnemeno
1. júl 2025

diflucan sirup na 7 dni

autor
1. júl 2025
@nahodnemeno

diflucan sirup na 7 dni

@nahodnemeno
Googlim to a vyzera to zaujimavo.
Da sa to aj aj bez predpisu kupit? A kojila si pritom? Co si davala na bradavky?

kapanek1
1. júl 2025

Ja som tiež používala diflucan, ale je na predpis pokiaľ viem. Nám pomohol. Ja som natierala iba ústa bábätku.

nahodnemeno
2. júl 2025

ja som bezdetny pediater :D diflucan je antimykotikum, na predpis, ale vie to obvodny predpisat, nie je to ziadny tazky liek

jozkacerny
12. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi na sr nie su volnopredajne ustne suspenzie. Ani neviem ci nejake su ustne pre deti lebo sme bananova republika. Mne dala pediatricka candibene co je primarne na nohy a nie na ustnu dutinu. Ja som kupoval v rakusku s latkou nystatin co zabija prave plesnove kmene candi. Kupil som Mycostatin-orale Suspension co mi odporucili v lekarni kedze som primarne pytal daktarin alebo infectosoor tie su na predpis. Pekne davkovacom davkujeme a liecime.