icon

Redšia a zelená stolica u novorodeniatka

mayaj
Dnes o 18:44

Ahojte, mesačné bábätko má riedku a zelenú stolicu, používame mlieko Beba supreme pro…stolicu nemá pravidelnú, už som z toho hotová…má asi aj koliky..prešli ste si tým niektorá?

anonym_39d8ae
Dnes o 19:02

Mne mala kakala tak raz za 10 dni. Mala mm aj um. Tuším že zelena stolica vôbec nie je zlá. Na bruško kúp olejček v Dmke a masíruj. Keď tak aj bicykel, nožičky k sebe a od seba, jemne krúživé. Ak nedá um aj s probiotikami tak po dohode s Dr nasadiť aj tie 🙂 ale bruško si zvyká a prvé mesiace je citlivé

mayaj
autor
Dnes o 19:19
@anonym_39d8ae

Mne mala kakala tak raz za 10 dni. Mala mm aj um. Tuším že zelena stolica vôbec nie je zlá. Na bruško kúp olejček v Dmke a masíruj. Keď tak aj bicykel, nožičky k sebe a od seba, jemne krúživé. Ak nedá um aj s probiotikami tak po dohode s Dr nasadiť aj tie 🙂 ale bruško si zvyká a prvé mesiace je citlivé

@anonym_39d8ae mne skôr ide o to,že je vodnata tá stolica…

anonym_72ad54
Dnes o 19:28

@mayaj Nás učili v pôrodnici, že zelená stolica je hladová stolica. Správna stolica by mala vyzerať ako praženička - do zlatista.

anonym_f461aa
Dnes o 19:32
@mayaj

@anonym_39d8ae mne skôr ide o to,že je vodnata tá stolica…

@mayaj tak keď pije len mlieko jasné že je riedka

anonym_f4575e
Dnes o 19:41
@anonym_f461aa

@mayaj tak keď pije len mlieko jasné že je riedka

@anonym_f461aa

anonym_f4575e
Dnes o 19:41
@anonym_f4575e

@anonym_f461aa

@anonym_f4575e až takto? 😏už som z toho hotová

anonym_b9dbe3
Dnes o 20:44

@mayaj neviem možno pomôžem, možno nie, moja mala zelenú stolicu a nonstop revala a má intoleranciu na laktózu