Redšia a zelená stolica u novorodeniatka
Ahojte, mesačné bábätko má riedku a zelenú stolicu, používame mlieko Beba supreme pro…stolicu nemá pravidelnú, už som z toho hotová…má asi aj koliky..prešli ste si tým niektorá?
Mne mala kakala tak raz za 10 dni. Mala mm aj um. Tuším že zelena stolica vôbec nie je zlá. Na bruško kúp olejček v Dmke a masíruj. Keď tak aj bicykel, nožičky k sebe a od seba, jemne krúživé. Ak nedá um aj s probiotikami tak po dohode s Dr nasadiť aj tie 🙂 ale bruško si zvyká a prvé mesiace je citlivé
@anonym_39d8ae mne skôr ide o to,že je vodnata tá stolica…
@mayaj Nás učili v pôrodnici, že zelená stolica je hladová stolica. Správna stolica by mala vyzerať ako praženička - do zlatista.
@anonym_39d8ae mne skôr ide o to,že je vodnata tá stolica…
@mayaj tak keď pije len mlieko jasné že je riedka
@anonym_f461aa
@anonym_f4575e až takto? 😏už som z toho hotová
@mayaj neviem možno pomôžem, možno nie, moja mala zelenú stolicu a nonstop revala a má intoleranciu na laktózu

Mne mala kakala tak raz za 10 dni. Mala mm aj um. Tuším že zelena stolica vôbec nie je zlá. Na bruško kúp olejček v Dmke a masíruj. Keď tak aj bicykel, nožičky k sebe a od seba, jemne krúživé. Ak nedá um aj s probiotikami tak po dohode s Dr nasadiť aj tie 🙂 ale bruško si zvyká a prvé mesiace je citlivé