icon

Reflux a Gastroruss

alex5896
6. mar 2022

Ahojte prosim vas davate gastroruss aj po jedle-prikrme (po jablku po zeleninke) ? Nam vobec nepomaha viete mi poradit daco ine bojim sa ze na gastre dostaneme teraz uz tazsie lieky...

simona92101
6. mar 2022

@alex5896 tablety Gastrocynesine,rozdrvit tabletu v plastovej lyzicke,kvapnut do toho trosku vody a podat ored jedlom

majamat
6. mar 2022

@alex5896 nam Gastrotuss nepomahal, nam pomahal Nutriton, miesala som ho nielen do mlieka,a le aj do vody a da sa teoreticky do hocicoho, no co sa tyka prikrmov, tam sa moc nemusi, len treba uribit hustejsi prikrm. teda ak sa da. hustejsia kasicka lepsie vydrzi v zaludku, ako riedsi prikrm.

alex5896
autor
6. mar 2022

@majamat paradoxne z hustejsieho prikrmu mame problem 🙈

alex5896
autor
6. mar 2022

@majamat mam uz zahustene mlieko nakolko nutriton nechcela ...😐

majamat
6. mar 2022

@alex5896 tak to by nemalo byt. pri refluxe lahsie ide hore prave to tekute. nevadi nahodou nejaka konkretne potravina?

majamat
6. mar 2022

ovocie by sa dalo zahustit aj piskotami. teda neviem aky ma vek. ci uz ste piskoty skusali.

alex5896
autor
6. mar 2022

@majamat ide mat 8mesiacov...zhorsilo sa to prikrmami a ano skusali sme ist na novo ze ci nahodou daka potr.nevadi ale nic proste stale to iste

majamat
6. mar 2022

@alex5896 tak to nie je bezne, to uz asi nebude len novorodenecky reflux, dcera mala reflux od narodenia, prikrmami sa to zlepsilo, ale grckala po tekutinach a teda aj po mleiku, okolo 10m to preslo.

alex5896
autor
6. mar 2022

@majamat tak snad sa to zlepsi u nas je problem ze absolutne negrckame mame tichy reflux ktory sposobuje extremne zachvaty kasla a uz som nejak zufala dufala som ze pomoze gastrotuss ale nic....