icon

Reflux a zahlienenie dvojmesačného bábätka

jugolinka
17. máj 2020

Ahojte, môj malý má reflux a je k tomu veľmi zahlienený. Počujem ako mu v hrdielku stále chrapčí. Noštek má čistý. No nemôže kvôli tomu spinkať, keďže má ešte stridor a ťažko sa mu to prehĺta. Je to normálne, že pri refluxe je toľko hlienov v hrdle?

mata391
18. máj 2020

@jugolinka aj moja mala chrcala už od narodenia tiež mala reflux, no nevracala moc, mala skrytý reflux. Skus drobcovi kúpiť klinovy vankúš, mohlo by čosi pomôcť

tosomja
23. máj 2020

@jugolinka ahoj aj môj dvojmesačný má reflux a veľmi slinta a prehĺta veľa a tvorí sa kyselina a páli zaha. Neviem čo mu na to dať 🤷 ani na gastre neriešia. Mám čakať kedy z toho vyrastie. 🙄

jugolinka
autor
24. máj 2020

@tosomja áno, musíme len vyčkať a pretrpieť. Mne je nášho ľúto, no bojujeme. Ja som skúšala aj nutriton aj gastrotus, ale z nutritonu sa nevedel vykakať(síce doteraz kaká len s rektálnou) a gastrotus vyvracal. Váš aspoň spinká? U nás je každý deň iný, večer zaspí a znova je hore a dookola, až pokiaľ sa totálne nevyšťaví.. A aj my 🙂🙂🙂

agikaku
26. máj 2020

@jugolinka to chrapci zo stridoru. Moja vnučka to má tiež a k tomu reflux.

agikaku
26. máj 2020

@jugolinka Dcéra, keď malinká slinka a placka, tak ju nosí na rukách normálne nie lezato, pár krát si grgne trošku sa hej uľaví,ale presne ako píšete,zaspí a už je o chvíľu hore. Spinka na vankusiku, trošku vyvýšenom.

tosomja
27. máj 2020

@jugolinka áno. Spí celú noc. O 22hod dám mlieko. A spí do tej 6tej rána. Potom vypije mlieko a spí ešte do 8hod ale potom už len bud na rukách alebo v kočíku vonku.

jugolinka
autor
27. máj 2020

@agikaku aj náš má stridor

jugolinka
autor
27. máj 2020

@agikaku a koľko mesiacov má Vaša vnučka?

agikaku
27. máj 2020

@jugolinka 5 týždňov má vnučka.

jugolinka
autor
28. máj 2020

@agikaku naš drobec už bude mať 3 mesiace a reflux ešte pretrváva,aj ten stridor. Snáď to už rýchlo zmizne

lucienne6
12. mar 2021

@jugolinka ahoj, môžem sa spýtať kedy to prešlo? Môj neviem ci ma stridor, ale brutálne mi chrchle. Niekedy tak potichu dýcha že ani neviem či dýcha a inokedy zas nespím celú noc lebo tak mu chrapči v nosohltane, že sa bojím, že sa mi zadrhne. A on tiež zle spinka :(

agikaku
13. mar 2021

@lucienne6 naša vnučka má 10 mesiacov a už celkom dobre. Dcéra ked bola v pôrodnici, tak hovorila, že chrapci nahlas. Ale keď prišla domov, postupne to odznievalo. Nebojte sa, pomaly sa to stratí. Držím vám preteky a prajem hlavne zdravíčko.