Rehabilitačné pobyty pre deti, ktoré nerozprávajú
Dobrý deň,
je na Slovensku alebo v Čechách rehabilitačný pobyt pre 3r deti, ktoré nerozprávajú ?
Chodí do školky ? Alebo ide od septembra? Ak áno isto by som počkala,moje dvojky tiež šli do škôlky ako nemý film a veľmi im škôlka /spolužiaci prospeli .
ano dialog ale musi byt samostatny a je denny
mesačny dialog, alebo asobi , v čechách je tiež len to dieta musi česky rozumiet , neviem kolko má rokov
to že nerozprava neznamená že nemôže rozumiet aj po česky aj po slovensky
pripadne vás nasmeruje klinicky logoped , ale väčšinu odmakaš sama doma ,niekto zoberie už v 2 rokoch niekto až od 3 ale pracovat sa vie už aj od 2 r ,
môže sa rozrozprava neskoršie ale vôbec nemusi napr v 5 alebo 7 rokoch
pripadne si pozri na webe expresivna dysfazia alebo blog mamičky - tichysvet.cz - tak nejak je nazov
@evickaban nie, nerozprávanie dieťaťa nie je diagnoza ako taká.....musí tam byť určená diagnóza, na základe tej sa indikuje kúpelná liečba.....je presne stanovené pri akých diagnózach nárok je a pri ostatných nie....na rozrozprávanie pomôže logopéd, nie rehabilitácia ako taká....
@mogaa ona nemysli kupelnu liečbu ale mesačny pobyt dietata v špecializovanom logopedickom zariadeni ako je asobi alebo dialog
denny mesačny stancionar
aspon ja som to tak pochopila
@mogaa ona nemysli kupelnu liečbu ale mesačny pobyt dietata v špecializovanom logopedickom zariadeni ako je asobi alebo dialog
denny mesačny stancionar
aspon ja som to tak pochopila
@sara07 áno, hľadám denný logopedický pobyt
V Dialógu je dlhá čakacia doba a telefonicky povedali,že ju môžu alebo nemusia prijať,tak čakám či ich psychologickým vyšetrením prejde. Aj keby prešla tak sa ževraj čaká 3-4mesiace na stacionár.
V Logopedys majú málo termínov a na stránke písané ,najmenej 3deti na termín,.
Iné zariadenia som nenašla.

Neboj sa, bude, moj syn tiez do 3 troch rokov, akoby nemy ,a potom dokonca aj moderoval