icon

Rehabilitačný pobyt pre dieťa hradený poisťovňou

barbora854
15. okt 2023

Dobrý deň
Vedeli by ste mi poradiť nejaké centra na pobyty okrem Tetisu?nie som milionár a nedokážem platiť malej pobyty aby sme zlepšili stabilitu chôdzu a motoriku
Ďakujem za info

deni9
15. okt 2023

@barbora854 ale ved Tetis je hradeny poisťovňou

deedol
15. okt 2023

presne, tetis je podla mna ta najlacnejsia moznost

barbora854
autor
15. okt 2023

@deni9 áno ale tam ísť už nechcem
Mala sa tam nedokáže vyspať keďže steny sú ako z papiera

deni9
15. okt 2023

@barbora854 no my teraz čakáme na termín už pol roka a ešte sa nám neozvali,mame ten isty problem ako ste pisala aj vy...tak podľa mňa veľa možností nemate

mogaa
15. okt 2023

@barbora854 tak v detských kúpeloch/zariadeniach to je všade tak.....sú to izby vedľa seba, čiže všetko je počuť.....ešte je šťastie ak na izbe može byť sama mamička s dieťaťom, horšie je aj sú tam 2 mamičky s 2deťmi, lebo tie sa navzájom budia....za málo peňazí je vždy málo muziky.....neviem aké staré dieťa je, ale ďaľšia možnosť je Marína v Kováčovej.....ale čo sa týka ubytovania tak lepšie to asi nebude nikde.....to nie sú samostatné byty, ale izby vedľa seba.....

kacena4
15. okt 2023

nepises vek dietata ale pre deti do 3.r toho vela nie je na pohyb. tetis. väčšina je sukromna a vsade mas hotelove spanie, izba vedla izby a vsetko pocujem. my sme pred týždňom prišli... inak starsie deti robia aj v kovacovej, trenc. teplice poistovna vam da najlepsie info ide sa da podla dg. a veku. my sme si vyberali

deedol
15. okt 2023

tusim v martinskej nemocnici sa tiez da ist na rehab pobyt, ale ak sa nevyspi v tetise, pochybujem, ze sa vyspi v nemocnici

deedol
15. okt 2023

a v tetise ste boli v ktorom ubytku? lebo byval standard a nadstandard, neviem, ako je to teraz

barbora854
autor
15. okt 2023

@kacena4 máme tri aktuálne v novembri diagnóza dokopy žiadna len zaostávanie vo vývoji a centrálna tonusova porucha keďže sa narodila 500gramova.no ak nič pôjdeme na tetis čo už .bude ťažký týždeň

pe_mi
Autor odpoveď zmazal
barbora854
autor
15. okt 2023

@pe_mi však to by som najradšej .dg nemáme len problém so stabilitou a brušné svaly to chce veľmi spevniť

pe_mi
Autor odpoveď zmazal
latia
4. máj 2024

@barbora854 dobrý deň, ako to dopadlo? Pomohli vám? A ako ste nakoniec zvládli to ubytko? Ozaj je to s tým hlukom také zlé? Tiež sa toho obávam. Ďakujem

deni9
4. máj 2024

@latia my sme sa teraz vrátili, a s tým hlukom to vôbec není zle no my napr.sme žiadny hluk nepočuli, a keď tak minimálne vôbec nám nič nenarusalo