Retinopatia nedonosených
Dobrý deň , dnes sme sa dozvedeli nie veľmi milú správu, vraj ma mala retinopatia nedonosených mate niekto s týmto ochorením skúsenosti ? Ako sa ďalej postupuje a či sa to samo nejako upraví. Mala sa narodila v 36tt a dosť som bolo z toho mimo a celkovo sa bojím, preto potrebujem sa trošku ukľudniť.
@anonym_autor väčšina predčasných deti ma ROPku. Budete sledovaní na očnom, ev zoperujú.
@e1i je to niečo vážne ? Veľmi nám to nevysvetlili a poriadne nám o tom nič nepovedali len že máme 1 stupeň a máme prísť o mesiac na kontrolu
@e1i je to niečo vážne ? Veľmi nám to nevysvetlili a poriadne nám o tom nič nepovedali len že máme 1 stupeň a máme prísť o mesiac na kontrolu
@anonym_autor my sme chodili na začiatku každé dva týždne, mala je v 29tt, operáciu nemala iba sledovaná na očnom doteraz. Už ma 6r od troch síce okuliare ale nie kvôli tomu
@anonym_autor https://www.wikiskripta.eu/w/Retinopatie_nedono...

@anonym_autor väčšina predčasných deti ma ROPku. Budete sledovaní na očnom, ev zoperujú.