icon

Riešenie molusiek u 18-mesačného dieťaťa

lneviemmeno
19. aug 2025

Ahojte 😊 prosím, kto má skúsenosť poraďte mi. Môj syn, aktuálne 18-mesačný mal pred 2 mesiacmi veľa veľa molusiek na tvári, boli sme v NÚDCH hospitalizovaní na 3 dni, molusky mu zoškrabali lyžicou (dali mu oblbovák, preto sme museli byt hospitalizovaní). Po 2 mesiacoch sa to ale vrátilo, zase ich má na tvári, ale už v menšom množstve. Má ich zopár aj na tele (asi 5). Aktuálne potieram roztokom Molutrex keď zaspí. Neviete mi prosím poradiť čo vám na to zabralo? Nerada by som išla opäť do nemocnice na hospitalizáciu, bolo to strašné 😐 samozrejme dopĺňam aj vitamíny. Zmizne to niekedy alebo koľko toto šialenstvo bude trvať? Ďakujem krásne 🙏🏼

petamich
19. aug 2025

Priebezne podporovat imunitu (odporucila nam imunoglukan, echinaceu) a potom len zoskrabnutie :( Molusk nam nepomohol, ani prirodne babske recepty.

nevenka
19. aug 2025

My chodime uz pomaly rok na zoskrabovanie, mal najprv skolkar, to chytil pravdepodobne v skolke a nevsimla som si drobne, kupali sa s dcerou spolu vo vani a ona toho teraz ma hrozne vela, ale na tvari nie. Chodime zoskrabavat na kozne a natieram mimo tvare lastovicnikom a propolisom. Robila som aj domacu tinkturu z lastovicnika, este som neskusila, ale chystam sa. Kedysi som starsim detom na imunitu davala Draci sirup, tak skusim teraz tiez kupit tymto mladsim, ci to pomoze. Inak davame decko, cecko, b-komplex, rybi olej.

monka7
19. aug 2025

my sme natrafili na skvelú kožnú lekárku,vysvetlila nám, že sa to správa ako kiahne, hlavne posilniť imunitu a potierať molutrex, pediatrička nám oporučila sirup ampcare junior a molutrex, pomedzi som striedala dračiu krv a lastovičník zo zahrady potierať od sirupu a molutrexu za mesiac pokoj, otužovanie, vitamin D zo slniečka.. kamoška mi hovorila, že im pomohlo more a slnko... držim palce je to des....

miriamzba
19. aug 2025

Synovi molutrex vôbec nepomáhá, neviem ho toho zbaviť už 2.mesiac.

sisa0818
19. aug 2025

Dcéra mala tiež, nám 3 lekari nezávisle odporučili ampcare junior sirup na imunitu , okrem toho som len molutrex .. a zmizlo to po asi 2 m

micicka
19. aug 2025

@lneviemmeno homeopatika. Bezne vodicky vobec nepomohli, po nich sa to este viac rozsirovalo. Az homeopatika zabrali