Riešenie opakovanej nádchy a kašľa u batoľaťa
Dobrý večer, dcérka má rok a 9 mesiacov a od narodenia nás dosť často trápi nádcha, niekedy je to len obyčajná vodová, ale zväčša sa to zvrhne na silnú, zadnú nádchu, kde bez nasivinu nedokáže dýchať, hlavne v noci, pridruží sa kašeľ suchý a dráždivý, ale aj veľmi vlhký, kde až hlieny vracia. Všetky možnosti ako vetrať, zvlhčovače, vysoké spanie, cibuľa, esenciálne oleje, voľnopredajné lieky používame. Naši pani doktorka je úžasná, ale nemá mi ako pomôcť. Nikdy nemáme teplotu alebo zápal hrdla ..neviem už ako malej pomôcť. Nemá niekto podobne skúsenosti?
@evangelinaaaaaaaaa nahriať dutiny infračervenou lampou-to jediné pomáha-je bežne dostupná v Sanitase
@evangelinaaaaaaaaa žiadne esenciálne oleje!!!! Žiadne! A už vôbec nie eukalyptus, Tea tree a iné.
VVysadiť šetky lieky kktoré do nej leješ. presvedčila som sa že všetky kvapky a sirupy z lekárne sú začarovaný kruh a od kedy nepoužívam nič okrem preplachu nosa, žiadna choroba netrvá dlhšie ako 3 dní.
Zisťovala som od rodičov ktorí majú permanentne zdravé deti tak každý jeden mal rovnakú odpoveď- NIČ LEN KANVIČKA.
Pridávam sa na ich stranu a sme rok bez jedineho soplika. Denne aj 2x preplachujeme nosy a klop klop sme zdraví
Nemôže to byť alergia? Možno potravinová, možno na zviera, prach, roztoče...

@evangelinaaaaaaaaa nerobila jej vyter z nosa? Aj moja to mava, moraxella v nose, na striedacku pamycon a uniflox. Volnopredajne nepomohlo nic