icon

Riešenie pomočovania u 4-ročného dieťaťa

ivik333
10. jún 2025

Dobrý deň máte niekto skúsenosť a odporúčania na pomočovanie u 4 ročného dieťaťa počas nočného spánku a aj počas spánku v škôlke ? Pomohlo urologicke vyšetrenie ? Ďakujem

katarinaba
10. jún 2025

Ja som toto zacala riesit az ked mal syn 6 rokov. Nazory sa roznia, ale zhruba okolo 5-6 rokov by sa to malo upravit same, ak nie, je vhodne navstivit specializovanu ambulanciu. Ale kludne mozes aj skor, nic sa nestane. My sme chodili k nefrologicke. Urobila mu rozne vysetrienia - moc, oblicky, poslala nas na neurologiu. Kedze vysledky boli v poriadku, tak to bolo len nedozretym nervovym systemom a navrhla nam ten hormon v tabletkach. Do mesiaca bol suchy.

tanyan
10. jún 2025

Stáva sa to deťom, ktoré príliš tuho spia. Do 6 rokov sa to upraví. Pokiaľ je to možné, tak je lepšie nechať dieťa spať a zabezpečiť to plienkou. Spánok je pre tieto deti veľmi dôležitý.

terezka1947
10. jún 2025

U nás bola urológia úplne ok,jednoduchousel syn dozrieť. Vyskúšali sme všetko možné,aj budenie v noci.
Raz mi jeden starý lekár v autobuse medzi rečou povedal,že nechajte ho ...on z toho vyrastie. Jednoducho u niektorých deti-najma chlapcov,musí nejaká časť v mozgu dozrieť.
A mal asi pravdu...naozaj to odrazu nejako prešlo.
Ale určite prejdite vyšetrenia,je potrebné vylúčiť nejaké komplikácie.