Riešenie problémov s predkožkou u štvorročného dieťaťa
Dobrý deň prajem.
Dievčatá potrebovala by som osobné skúsenosti ohľadom predkozky Vašich drobcov. Znie to blbo viem 😁
Malý mal 4 roky v januári boli sme na vyšetrení a pediatrická nás poslala hneď na urológiu lebo mu nejde stiahnuť, malý nemá žiadne problémy pekne cika.
Otázka baby máme počkať do toho veku kedy by to príroda zariadila alebo radšej ísť? S manželom nie sme s tým stotoznení aby sme ho teraz takto trápili ale ak to bude nutné samozrejme pôjdeme.
Ďakujem za odpovede.
ako 11 ročný tam malo byť
@3petka ďakujem pekne, prosím vás ako dlho trval ten zákrok či len stiahol ako mal a bolo po všetkom?
To bola sekunda, moj syn na to ani nezareagoval. Stiahol a natreli masťou proti zápalu. Potom zadržiaval moč lebo ho to samozrejme štípalo ale keď mu bolo moc treba vycikal sa trošku s plačom v ten deň. Na druhý deň ešte ráno bolo také a potom už dobre.
@3petka ďakujem pekne za odpovede.
Ak na obriezku, tak urcite niekde kde pouzivaju metodu CircumKit - je to esteticky skvelo vyriesene a aby potom Vas syn to neriesil plastikou a upravou obriezky. Ani vy by ste nechceli na jeho mieste to mat neesteticky urobene

Ja som toto riešila pri prvom, nešlo mu to stiahnuť mal fimózu. Najprv krém ktorý mu to uvolnil a následne ju mal prilepenú na žaludi. Toto urológ stiahol. Štípalo ho to možno 2 dni potom už ok. Treba si dať pozor že potom musíš naozaj každý deň sťahovať aby sa to nestiahlo. Nám to trvalo rok kým bola predkožka pružná.
Ani nevie že sa s ním niečo dialo mal 2 roky.
Teraz má druhého syna a on to má len prilepené na žaludi, idem v lete k urológovi aby urobil ten istý proces, a aby si to syn "nepamätal".
Ja som za to radšej skôr aby potom nemali z toho deti traumu ale ja som vychádzala z rozprávania muža ako musel toto ešte ako ročný riešiť a máčať si pindíka v harmančeku.