icon

Riešenie problémov so štiepením nechtov u bábätka

12. jún 2024

Ahojte syn ma taketo nechtiky prakticky od narodenia. Aj sa lahko stiepia, iba pilnikujeme, nestrihame. Dr. hovori, ze to sa napravi, len ma kazdu chvilku zader 🫣😏

Riešenie problémov so štiepením nechtov u bábätkaRiešenie problémov so štiepením nechtov u bábätka
zafir01
12. jún 2024

Aj moji mladší takto mali .dcéra má 2 ,začína to byť lepšie a 6 r syn to už má pekné

autor
12. jún 2024

@zafir01 cize mozno nedostatok vitaminu alebo tak 🤷‍♀️

katesocka
12. jún 2024

Syn mal rovnako, teraz ako 5 ročný nemá už. 17 mesačná dcéra má takisto takéto nechty.

zafir01
12. jún 2024

Neviem ,lebo naši malí aj majú odbery vždy v poriadku . Dr tiež povedala ,že sa nechtíky spevnia samé . Majú ich aj teraz dosť make, aj tvar si na rukách po mne ,také nie ovalné ale guľaté. Takže zdedili to po mne

anavixy
12. jún 2024

Napravi sa to, nemusi mat ani nedostatok vitaminov, zatial treba len castejsie strihat, pilnikovat, davat pozor na lamanie.

thirstymonk
12. jún 2024

Aj moje deti tak majú, ale upraví sa to ;)

mirko84
12. jún 2024

Nam doktorka povedal, ze mazat ricinovym olejom. Robili sme to vecer pred spanim, dali ponozky na noc a pomohlo

smajluska
13. jún 2024

Určite sa to napraví. Ale všimla som si jednu chybu, ktorú robíte pri strihaní alebo pilnikovaní nechtov. Na nohách sa nemajú strihať nechty do oblúka, ale rovno.

autor
13. jún 2024

@smajluska my pilnikujeme, dakujem za radu