Riešenie problému so sťahovaním predkožky u detí
Ahojte môj syn má 5 a pol s stále nemá stiahnutú predkožku. Chýba už len kúsok, vidím že to má prilepené len na pár miestach. Necháva si sťahovať len v sprche, inak nechce. Čo s tým? Poprípade skúste poradiť nejaký fakt účinný krém, alebo voľačo čo pomohlo vám. Ďakujem
Ano moj v 8 . Normálne neverim. Nech si to sťahuje aj pri cikani kazdy raz
Môj má 9 a ešte to nemá stiahnuté,lekárka nás poslala na urológiu,boli sme tam teraz v stredu,už som to videla,ako ho pošlú na obriezku a lekárka sa na to pozrela a povedala,že je to úplne v pohode,že z jednej strany to má pekne stiahnuté a na bokoch ešte prilepené,ale že je to úplne normálne a neexistuje na to nejaká lehota,dokedy to má ísť stiahnuť celé..Povedala len,že má ďalej pokračovať v pomalom sťahovaní a umývaní počas kúpania a to je všetko..
My sme to ešte neriešili ale počula som chvály na krém Pinďa
Nam vraveli, ze to mame natahovat len pri kupani, sprchovani a viest ho ku tomu, aby si to natahoval sam.Najlepsie citi pokial moze.Ma to byt bezbolestne.A pokial sa mu trosku zapalilo tak sme na noc namastili pinda mastou.Postupne pomalicky sa to odliepalo.Problem je ked to ma velmi zuzene, ledva na cikanie a ked sa stav dlhodobo nemeni.Ale toto je zalezitost mnohych rokov unmnohych chlapcov.
Môjmu sa to úplne odlepilo až v 12tich. Ja by som to vôbec neriešila. Mam 3 chlapcov a môžem s istotou povedať ze žiadne obriezky nie sú potrebné.
@nikolani pinďu sme mali a je k ničomu za mňa