Riešenie rotavírusu u 2,5-mesačného bábätka
Ahojte mali ste niektorá pri takomto malom bábätku rotavirus? Boli sme aj v nemocnici pár dni, ja by som sa chcela len spýtať za aký čas prešli vašim ratolestiam hnačky? Naša ma úplne riedku stolicu a ma ju 3-6x denne.nazim sa jej dávať tasectan len sa mi to nie vždy podarí 😏 dávam jej ešte biogaia a espumisan a hnačka trvá od soboty.
My sme mali ako 4tt presne toto isté sme dávali. Stolica bola ešte dlho hnackovita
@dominima a bola aj tak casto? Ja sa bojím aby kvôli tomu nebola dehydrovaná že tak casto kaka… lebo stále mi ani moc Nepapá mliecko lebo ma nechutenstvo
@dominima a bola aj tak casto? Ja sa bojím aby kvôli tomu nebola dehydrovaná že tak casto kaka… lebo stále mi ani moc Nepapá mliecko lebo ma nechutenstvo
@spanielka44 no bola dosť často. Tasectan nepomáha? Ja si pamätám že ten dehydratácie som sa bála nuž mne nepije vodu doteraz.. a tá stolica je riedka až tak že vytečie z plienky? Vtedy sa hovorí že je hnačka mne to tak vysvetľovali
@spanielka44 sleduj jej aj fontanelu, keby je dehydrovaná tak by bola tuším riadne upadnutá
@spanielka44 sleduj jej aj fontanelu, keby je dehydrovaná tak by bola tuším riadne upadnutá
@dominima to je ta dierka na hlavičke? No ako som písala ten tasectan jej dávam striekačkou ale niekedy mi ho vypluje všetok 😒 a ani mne vodičku nevypije a ani cajik teda aj by chcela ale ma reflux tak pri odgrgnuti ide všetko von
@dominima to je ta dierka na hlavičke? No ako som písala ten tasectan jej dávam striekačkou ale niekedy mi ho vypluje všetok 😒 a ani mne vodičku nevypije a ani cajik teda aj by chcela ale ma reflux tak pri odgrgnuti ide všetko von
@spanielka44 presne ako moja dcéra.. zažili sme to isté a reflux nám skončil teraz len. Inak sme grcali mliekom, prikrmy ojojoj..
Fontanela je tá kosticka na hlavičke ale ako vravíš dierka. Neboj presne aj my sme mali problém dostať tasectan do nej. Skús jej na lyžičke ho dať ☺️ či aj to je problém?
@spanielka44 daj to smerom do vnutra lica potroske tak jej to stecie a nezadusi sa
@spanielka44 daj to smerom do vnutra lica potroske tak jej to stecie a nezadusi sa

My sme mali ako 4tt presne toto isté sme dávali. Stolica bola ešte dlho hnackovita