Riešenie soor a áft u ročného dieťatka
Ahojte mali ste niekto soor aj v takomto veku? Malý schytal a do toho má zrejme aj malú aftu (ale nie som si istá, keďže pusu nechce veľmi ukázať a bolo to biele, nie žlté). Pediater niejak nerieši, kazal natrieť roztokom zo sody bikarbony a vody a kupiť sprej na soor v lekárnk. Dávam na to všetko, aj harmanček, kupili sme Neocide Gel a robime opatrenia (sterilizujem, dezinfikujem všetko), ale aftu som si všimla až dnes 🙁 Ak mali aj vaši drobci aftu alebo soor + aftu ako ste to riešili? Čo ste davali? V noci mal strašny plač a odmietal úplne jesť mlieko. Idú mu ale aj stoličky, tak neviem.
Byva to z oslabenej imunity a spinavych ruk (co je u 1 r.bezna vec), neocide by mal pomoct a inak sa da podporit Bvit - Bevitko, biele jogurty
@aliaray1 ďakujeem, papa popravde same biele jogurty už 3 dni, asi mu to robi dobre aj pri tých idúcich zubkoch🙏
Veď prave, že čo všetko pochyta a podava do ust 🙈 ďakujem za odpoveď. Verím, že pomôže všetko❤️
Moja mala asi do 5 roku veeelmi casto afty . Neriešila som to nijako .stale to preslo po par dňoch .
Pri niektorých mala aj zvýšenú teplotu .
Moja 9m to mala 2tyzdne dozadu 🤦♀️ dostala nejaky roztok priamo v ordinacii u dr, 3xdenne som vytierala a davam b-vitko. Vdakabohu to uz zmizlo
Kľudne napíš
Môj maly to mal keď mal mesiac. Dostal sirup, diflucan ci ako sa volal. Zabral hneď.
Diflucan na prepis. Za dva tri dni u nas vyliecene.

Byva to z oslabenej imunity a spinavych ruk (co je u 1 r.bezna vec), neocide by mal pomoct a inak sa da podporit Bvit - Bevitko, biele jogurty