icon

Riešenie soor a áft u ročného dieťatka

23. máj 2025

Ahojte mali ste niekto soor aj v takomto veku? Malý schytal a do toho má zrejme aj malú aftu (ale nie som si istá, keďže pusu nechce veľmi ukázať a bolo to biele, nie žlté). Pediater niejak nerieši, kazal natrieť roztokom zo sody bikarbony a vody a kupiť sprej na soor v lekárnk. Dávam na to všetko, aj harmanček, kupili sme Neocide Gel a robime opatrenia (sterilizujem, dezinfikujem všetko), ale aftu som si všimla až dnes 🙁 Ak mali aj vaši drobci aftu alebo soor + aftu ako ste to riešili? Čo ste davali? V noci mal strašny plač a odmietal úplne jesť mlieko. Idú mu ale aj stoličky, tak neviem.

aliaray1
23. máj 2025

Byva to z oslabenej imunity a spinavych ruk (co je u 1 r.bezna vec), neocide by mal pomoct a inak sa da podporit Bvit - Bevitko, biele jogurty

autor
23. máj 2025
@aliaray1

Byva to z oslabenej imunity a spinavych ruk (co je u 1 r.bezna vec), neocide by mal pomoct a inak sa da podporit Bvit - Bevitko, biele jogurty

@aliaray1 ďakujeem, papa popravde same biele jogurty už 3 dni, asi mu to robi dobre aj pri tých idúcich zubkoch🙏
Veď prave, že čo všetko pochyta a podava do ust 🙈 ďakujem za odpoveď. Verím, že pomôže všetko❤️

biglovemom
23. máj 2025

Moja mala asi do 5 roku veeelmi casto afty . Neriešila som to nijako .stale to preslo po par dňoch .
Pri niektorých mala aj zvýšenú teplotu .

evcagabi
23. máj 2025

Moja 9m to mala 2tyzdne dozadu 🤦‍♀️ dostala nejaky roztok priamo v ordinacii u dr, 3xdenne som vytierala a davam b-vitko. Vdakabohu to uz zmizlo

295anicka
23. máj 2025

Kľudne napíš

lucia13022023
23. máj 2025

Môj maly to mal keď mal mesiac. Dostal sirup, diflucan ci ako sa volal. Zabral hneď.

kapanek1
23. máj 2025

Diflucan na prepis. Za dva tri dni u nas vyliecene.