Riziká nástupu dieťaťa do škôlky s príznakmi choroby
Caute, syn mi v stredu vecer zacal teplotovat. Na dalsi den vo stvrtok 37,7 do obeda. Vysla nu aj zihlavka pod okom z infekcie. Radsej sme isli k dr, ktora to ajnpotvrdila. Povedala, ze vsetko ma ciste. Teplota ustupila. Avsak od vcera, kazde rano mu vyfukujem zlzlty hlien. Cez den nema nic. Nesopli... ALE pocujem, ako mu tecie dozadu hlien lebo zakasle takym suchym. Hned mu dam fukat nos, ale nic nejde. Niekedy aj pocujem to, ako keby tazsie dychal.
Aj vcera aj dnes rano vyfukal zlty hlien hned po zobudeni sa.
farebny sopel je este infekcia, este by som ho nechala doma...este uvidis zajtra ako bude
Nechala by som ho doma. Toto sa ešte rozbehne
Aj dcéra mala najprv teplotu a potom sopel,zatekajuce hlieny adlho kašeľ. Podľa mňa to len začína. Uvidíš do nedele vecera
@angela85 presne sme na tom rovnako, tiez tento isty priebeh. A u nas bola teplota, tri dni nic a potom sopel a kasel a rozvinulo sa nam to do peknej anginy aj s antibiotikami.
Do kelu.... 😒
Môjmu synovi zas takto vznikol zápal dutín..
je teraz nejaka hnusna pliaga zas vo vzduchu, dostalo to aj mna, idem sa ukaslat k smrti.
@buducamama
@25jesss25
@angela85
@pribinak
Este stale sme na tom tak.... Zlte sople iba rano, cez den nic. Ja fakt neviem cco mam robit. 😀 nekasle, nesoplikuje.. Teda iba rano kym nevyfukne vsetky hlieny... Inak nic
U nas je toto vzdy na 2 tyzdne v priemere a zriedkakedy bez antibiotik
@danieli a iba ranne zlte sople? Nic ine?
Ano, zacneme so zvysenou teplotou do 38 jeden den v kombinacii s bolestou hlavy alebo hrdla a unavou, potom sa objavia sople, teplota, bolest hlavy a hrdlo vymiznu, rana byvaju tazke a cez den dokopy nic synovi nie je, potom tie sople prejdu do kasla, niekedy idu fukat niekedy len stekaju, kasel trva do vymiznutia 2 tyzdne a podla dlzky ochorenia uz zvycajne po 7 dnoch dostava antibiotika, mava taketo tahajuce sa choroby od maleho mala, dcera taketo tahacky nemava, je to neprijemne a otravne, kedze nie je ani zdravy ani chory a bez antibiotik sa mu to potiahne aj mesiac zial, ale tak kazdy mame inu imunitu a inak prekonavame choroby, u vas drzim palce nech to len preleti okolo
Dopuj ho vitaminmi a uvidis. Najhorsie, ze to pocasie tomu nepomoze, ked je takto sychravo a chladno. Aby sa mu to nerozbehlo este viac.

Ak mas moznost nechat doma, urcite by som nechala. Moze sa z toho vyvinut cokolvek, minimalne chyti nieco dalsie v skolke.