icon

Ročná dcéra má už druhý deň hnačku

7. aug 2022

Prosím o radu v piatok sme boli na očkovanie mala 1 rok tak nás doktorka volala očkovať do oboch nožiciek ale od piatka veľmi hnackuje aj dnes strsne veľa všetko jej prešlo čistá voda ako keby co mam robiť prosím vás?

petamich
7. aug 2022

ono to moze byt reakcia na ockovanie, horucky a hnacka su relativne bezne, skusila by som ryzovy, mrkvovy odvar a moja pediatricka odporuca aj Smectu, hoc oficialne je od 2 rokov a davkovanie takto:

Na liečbu hnačky starších dojčiat, batoliat, väčších detí je vhodný aj črevný adsorbent Smecta. Dávkovanie treba presne dodržať podľa návodu: deti do 1 roka: 2 x denne 1/2 sáčku do 50 ml čaju, deti od 1 do 2 rokov: 2 x 1 sáčik do čaju, deti nad 2 roky a väčšie: 3 x 1 sáčik do čaju

karhu
7. aug 2022

Ak hnačkuje od piatku a neprestáva to šla by som na pohotovosť..

selest
7. aug 2022

Uz by som zavolala na pohotovost. Teraz su vsade aj podobne virozy.

autor
7. aug 2022

Bolq som na pohotovosť povedali ze to nič nie je mam jej dat banan 🙄 ze to môže byť zo zúbkov a mám jej dat piť čierny čaj bez cukru

karhu
7. aug 2022

radsej takto ako nieco zanedbat👍
prajem skore uzdravenie🍀

autor
8. aug 2022

Dnes som ráno volala doktorke našej že to žiadnom prípade nie je z injekcie co ju ockovali že ako to na pohotovosti nič nepredpisali 🤦‍♀️ predpísala nám to to mate skusenosti ? Mala mi nadránom 4 krát hnackovala strašne veľmi keď nebude lepšie do 3 dní mam ísť osobne ku doktorke