Ročné dieťa stále vracia
Ahojte potrebujem pomôcť stalo sa už niektorej z vás že vám ročné dieťa stále vracalo ....aj keď som bola a dcérkou v nemocnici proste po 2 týždňov je to tu zas... Prosím nájde sa tu niekto kto už má nejaké skúsenosti ďakujem za každú radu.
Podľa mňa kým sa nájde dôvod prečo je to tak ubehne veľa vody. Všímajte si kedy Vaše dieťa vracia menej ,kedy veľa,nejaká alergia na potraviny, čo mu dávate piť, alergia na mlieko napr.??prípadne je záhada prečo v 3 rokoch,čo sa deje, doma ako to máte,myslím spolužitie či je ok,neudialo sa niečo traumatické u Vás doma( úmrtie,odchod,rozchod,narodenie dieťaťa,hospitalizacia matky or otca,nejaká silná udalosť ,), prípadne sa zamyslite čo sa zmenilo čo robíte inak ako pred zvracaním?Nemohol sa dostať k niečomu čo spapal a nestrávil,deti bežné si cpu do úst veci ,kt sú nekomzumne, prášky,plachadlo, nejaké detergenty,?
Prípadne nie je zase nejaký loptos vo vzduchu ? Krvné výsledky by pomohli . To ma vedieť Vaša pediatrická .
Ve.ľa treba hydratovať dieťa , veľa tekutín,lebo vracaním sa dehydratuje , a môže byť z toho malatne a mať ďalšie problémy.

@vladuskaa je očkovaná proti rotavirusom? Ak vám zvracia zase a neudrží nič v sebe, tak smer pohotovosť. Takéto malé deti sa vedia veľmi rýchlo dehydrovať.