icon

Rodné dieťa má vodnatý sopeľ

juliet86
18. jún 2021

dieta ma vodnaty sopel a v noci aj teplota 38.5. dostala cipok. nevie spat je nestastna mrzuta. kojim ju kolko sa necha. sople jej odsavam aj ked velmi protestuje.viem ako liecit tento stav u seba ci vacsieho dietata. ale ako viem ulavit takemuto prckovi? za rady skusenosti dakujem vopred

1mata
18. jún 2021

@juliet86
Ako stare je dieta? Ja som odsavala castejsie, aj kazde dve hodiny s odsavackou na vysavac.
Strieknut Mar z lekarne a ked je dieta mensie tak polohovat ho, aby malo vrchnu polovicu tela vyssie

ibrunova
18. jún 2021

Ja som dávala kvapky do nosa po odsatí. Ale ja by som šla k lekárke,má aj teplotu a ide víkend.

ledgerka
18. jún 2021

My neodsavame, tiez ma rok. Cistim nos solnym roztokom a 2y za den davame sprej co nam dala doktorka. Ver mi ze dietatu tie vodnante sople vobec nevadia. Nam odsavanie neostoji za ten stres a teater.

majamat
18. jún 2021

odsavat sopliky, ak su fakt ôen vodove a vytekaju,t ak utierat, netreba odsavat. aj taks a tvoria stale nove a nove. zial takto detom zatekaju,a le tomu sa az tak zabranit neda.
ak je upchaty nos, pocut, ze ho ma plny, tak vtedy odsavat ako casto treba.

okrem toho sprej s morksou solou a klasicky sprej do nosa ak by sa nostek moc upchaval, tak neviem ci aj fenistil kvapky by boli dobre. uz si nepamatam od akeho veku, pripaden dr, moze doporucit nejake anitihistaminika.

fiafia
18. jún 2021

@juliet86 no keďže je to pred víkendom zvážila by som návštevu dr. Inak by som dávala morskú vodu Sterimar je na prečistenie a nám sa najviac osvedčil nasivin sprej.je od roku. Dobre su aj fenistil kvapky. Zvlhcovat vzduch a na spinkanie dávať hlávku do zvýšenej polohy

ivuska027
18. jún 2021

Sinupret kvapky

mamamasama
18. jún 2021

@ledgerka u nas sa tiez neodsava a vzdy sa z toho raz dva dostane. Nasa pediatricka to neodporuca, lebo podla nej je to castokrat zacarovany kruh a moze sa poskodit sliznica nosa. Pouzivame spreje s morskou solou Sterimar, etericke olejceky v aromalampach ,striedame aj tie ampulky so solnym roztokom, detske kvapky Nasivin a ak je babo zahlienene, tak aj Sinupret.

juliet86
autor
18. jún 2021

dakujem.vsetkym za tipy