Rybí olej pre deti, po ktorom vidieť pokroky
Ahojte prosím veľmi pekne, ktorý rybí olej je najlepší pre takmer trojročné dieťa? Slabo rozpráva, logopedička je ochotná nas zobrať až po treťom roku, a ďalšia je až 80km a nemám auto takže nehrozí. Pediatricka poradila rybí olej. Ktorý je silný a kvalitny na cene mi nezáleží ďakujem
@3nikus30 idem pozrieť, ďakujem. Pomohlo vám rozrozpravat dieťa?
Ja som davala od Forever videla som krasne vysledky uz p mesiaci kludne napiste správu napisem voac
My mame obycajny Mollers z lekarne a teda ostala som neskutocne prekvapena co sa po no zacalo diat
@flofi co take???
@zuzkaa1991 samozrejme, pretože ho predávaš...
@janka1011 ne nepredavam pouzivame doma.....plus aj muzovi sa cholesterol opravil ;)
Aj my sme začali teraz používať Zinzino olej tak uvidíme...ale počula som na nho same chvaly
Pouzivame tiez Mollers, ale kvoli imunite, nie reci. Na rec radsej skus aktivnu pracu s drobcom, odporucam Knihu o detskej reci, a IG ucty logopedka_jednoducho a ine, velmi vela ovolyvnis spravnym pristupom. Kym budete cakat na termin, dokazes vela aj sama 💪
@zuzkaa1991 nie, mali sme ho a nič teda... Aj equazen a tiež nula bodov... Ale ďakujem 🙂
@flofi aj mňa zaujímajú aké pokroky a za ako dlho ste zbadali? Ďakujem
@marzuz89 ďakujem, samozrejme snažím sa pracovať, rozprávame sa tvárou v tvár, chytá sa ale fakt pomaly,myslela som že olejmi to trošku nakopneme. Equazen aj Forever sme mali ale slabota.
Moje nebolo treba rozrozprávať,lebo mi rozpráva plynule od jej 1,5 roka a je veľmi šikovná,ja som olej užívala už od tehotenstva. Prikladám ti článok od Moniky,ktorá má s klientmi skúsenosti,že to veľmi pomáha.
https://www.zdravedieta.com/post/patríte-do-tej...
Na fb stránka:Liečime deti-stravou a bylinkami
rybi olej pomoze,ale necakaj zazraky.... zlepsi hrubu,jemnu motoriku,porozumenie. na nete je kopec inspiracii. akonahle sa zlepsi toto,posunie sa i v reci. vlastna skusenost
napr. ja som bola velmi spokojna s neurotreskou. treba vyskusat co Vam najviac sadne
@zuzkaa1991 môžeš my poradiť aký si dávala olej od forever pomohlo to s rečouaby začala rozprávať keď si videla krásne výsledky po mesiaci ďakujem môžeš aj link poslať ďakujem

Jednoznačne Zinzino