Sab Simplex pre novorodencov
V pribalovom letáku sq píše že sa môže dávať aj novorodencom ale od 3. Týždňa. Máte niekto skúsenosť že ste kvôli problémom od narodenia museli dávať?
Vďaka
@diewcatqoo skôr som chcela skúsenosti.
Opytaj sa pediatra do roka treba vsetko konzultovat s pediatrom. Niekedy pediater to moze odporucit niekedy nie alebo odporuci vhodnejsiu nahradu.
Synovi sme dávali od 1 týždňa narodenia na odporúčanie lekárov v nemocnici,pomohol nám lepšie ako espumisan 🙂
Ano, bezne davame uz v porodnici.
Samozrejme že to budem ešte konzultovať skôr som chcela vedieť či to niekto dával a ako dieťa reagovalo či pomohlo.
@anavixy a lekár to teda schvaľuje takto aj po narodení aj keď je od 3 týždňa až?
No co myslis, ked ho davame na novorodeneckom, tak schvaluje ci neschvaluje?
Sab simplex obsahuje tu istu ucinnu latku ako Espumisan, Balonix med, Degasin, Simethicon dr max, tak si kludne vyber nieco z toho, coho sa bat nebudes. Ked mas nafuknute babatko, tak mu ho daj, ked nafuknute nie je, tak nedaj.
@anavixy asi blbá otázka 😂uznávam. Skúsim dať a po sviatkoch to ešte prekonzultujem. Ďakujem
🤭🙂 drzim palce

U tak malickeho babatka by som cokolvek konzultovala s lekarom, nie s mamickami na fore.