Seboreická dermatitída na tváričke
Moj maly ma uz dlhsi cas problem s pokozkou na tvaricke. Zatial pouzivame kyselinu mlienu a ichtyolovu mast. Po pouziti kortikoidov sa to zlepsilo, ale zase sme tam kde sme boli :( Zaujimal by ma co pomohlo vam pri podobnom probleme. Pripadne i mate skusenosti s konopnou mastou. Dakujem!!!
Nam Dr dala na to Holtov krem a premastovali sme modrou Indulonou a pomohlo to...ale zase neviem, v akom stadiu to mate...
@melesmeles u nás to bolo vždy vyvolané nejakým jedlom, holtov krém nám stav len zhoršil, nám pomohol krémik Lipikar AP a minerálne soli
@natalinkaco konkretne ake jedlo? snazim sa davat pozor na to co jem, nakolko stale kojim, ale je mozne , ze robim niekde chybu...tie mineralne soli ste davali do kupela, alebo? neviem totiz o co sa predne jedna..dakujem 🙂
@melesmeles koľko má maličký?čo sa týka toho jedla, ja už ani neviem poriadne z ktorého, lebo teraz máš všade samé alergény, to by si nemohla jesť nič, tak si nad tým hlavu nelám 😉 tie minerálne soli sú homeopatiká,to sa len tak volá,nie je to klasická soľ, môžu to detičky už od narodenia.