icon

Šesťmesačné dieťa zjedlo chumáč vlasov: Čo robiť?

23. nov 2023

Pol ročné dieťa mi zjeldo chumac vlasov čo mám robiť doktor kázal kapustu, ako to prosím mám podusiť a dať jej zjesť???

veronikaszabova
23. nov 2023

6m dietatu kapustu?? Dobre si pocula??

sweet20
23. nov 2023

@veronikaszabova to je zas vymyslena tema

autor
23. nov 2023

@veronikaszabova áno dobre som pocula

trinityf
23. nov 2023

Srandu si z teba zrobil 😀

nevenka
23. nov 2023

Nase stvrte dieta je doslova ako vysavac. Len dam zapit. Najhorsie bolo, ked som jej z ust vybrala magnetku a lieskovy orech, starsim detom to spadlo a nevsimla som si 😑.
Chumac vlasov je uplne v pohode 🤣.

januska12323
23. nov 2023

Už vidím ako do seba dieťa pchá chumáč vlasov, to musela byť dobrota.

lili1313
23. nov 2023

Mne vždy prave v case, keď sa deti zacali plaziť strasne padali vlasy. To sa nedalo ustriehnut, v plienke vždy boli. Neboj sa, vykaka to.

veronikaszabova
23. nov 2023

@sweet20 tiez myslim

sovica
23. nov 2023

@sweet20 Tiež si myslím, že vymyslená téma. Neviem si predstaviť, ako by polročné dieťa prehltlo chumáč vlasov🙈 Veď to začína jesť prvé príkrmy a aj s tým má väčšina malých detí problém. A jasné, lekár povie, že má zjesť kapustu😂

sweet20
23. nov 2023

@sovica ten chumac vlasov mi nesedi a ta kapusta uz vobec 😂😂😂

taga
23. nov 2023

A ty si akoze videla to dieta ako je tie vlasy? Lebo chumac vlasov 🤣 to naraz neprehltnes,cize co,si to normalne po vlasku vychutnaval alebo ako? Neviem si to dost dobre predstavit, kedze drviva vacsina takych malych deti vypluva este aj prve prikrmy,lebo nepoz aju tu chut, tak je akosi neuveritelne, ze by si babo pochutnavalo na stekliacich neprijemnych vlasoch v krku.. rovno je pre mna neuveritelne, ze by nejaka mama s tymto bezala za dr.. a ze by dr poradil kapustu pol rocnemu dietatu, to si uz trosku prehnala 🤣 dalsi namet prosim

marianarem
23. nov 2023

@januska12323 No zial mozne to je, moj bol na vlasy uplne vysadeny. Naozaj ze ked zbadal niekde na zemi vlas, tak sa k nemu hrnul a uz aj mal v ustach. Raz prisla sestra na navstevu, to mal uz asi 10m, tak sa jej naciahol za vlasmi a ze "mnam" :D A chcel si vytrhnut. A to podotykam bol nejedak, nechcel jest skoro nic a tie vlasy mu chutili a dlho to trvalo. Mala som z toho nervy, ale okrem casteho vysavania a striehnutia sa moc nedalo.

ankare
23. nov 2023

Neboj, to vykaka. Kapustu mu nedávaj. Držím palce!

jakubkoanjelik
23. nov 2023

@marianarem aj moja, normálne mi vytrhne vlasy a šup do úst, a poje teda všetko čo nájde. Chumáč prachu z pod postele, včera som jej chrobáka lovila z úst, papiere, omrvinky, furt má niečo v tých ústach..

marianarem
23. nov 2023

@jakubkoanjelik No ja som musela nosit satku na hlave, inac trhal 🙂 Trhal si aj svoje a jedol, ked uz ine neboli :D A tiez presne vsetko v ustach, neskor aj do nosa zacal pchat.

domka222
23. nov 2023

Nekázal tú kapustu tebe 🤣

rebrambora
23. nov 2023

ale ved chumac vlasov sa zjest ani snad neda

nikpa
23. nov 2023

Kriste pane to ozaj? 🤦👏😂🤣🤣🤣🤣 Anorektičky jedia chumace vlasov dennodenne a žijú. Ukľudni sa prosím ťa 😆😆🤣