Šesťmesačné dieťa zjedlo chumáč vlasov: Čo robiť?
Pol ročné dieťa mi zjeldo chumac vlasov čo mám robiť doktor kázal kapustu, ako to prosím mám podusiť a dať jej zjesť???
@veronikaszabova to je zas vymyslena tema
@veronikaszabova áno dobre som pocula
Srandu si z teba zrobil 😀
Nase stvrte dieta je doslova ako vysavac. Len dam zapit. Najhorsie bolo, ked som jej z ust vybrala magnetku a lieskovy orech, starsim detom to spadlo a nevsimla som si 😑.
Chumac vlasov je uplne v pohode 🤣.
Už vidím ako do seba dieťa pchá chumáč vlasov, to musela byť dobrota.
Mne vždy prave v case, keď sa deti zacali plaziť strasne padali vlasy. To sa nedalo ustriehnut, v plienke vždy boli. Neboj sa, vykaka to.
@sweet20 tiez myslim
A ty si akoze videla to dieta ako je tie vlasy? Lebo chumac vlasov 🤣 to naraz neprehltnes,cize co,si to normalne po vlasku vychutnaval alebo ako? Neviem si to dost dobre predstavit, kedze drviva vacsina takych malych deti vypluva este aj prve prikrmy,lebo nepoz aju tu chut, tak je akosi neuveritelne, ze by si babo pochutnavalo na stekliacich neprijemnych vlasoch v krku.. rovno je pre mna neuveritelne, ze by nejaka mama s tymto bezala za dr.. a ze by dr poradil kapustu pol rocnemu dietatu, to si uz trosku prehnala 🤣 dalsi namet prosim
@januska12323 No zial mozne to je, moj bol na vlasy uplne vysadeny. Naozaj ze ked zbadal niekde na zemi vlas, tak sa k nemu hrnul a uz aj mal v ustach. Raz prisla sestra na navstevu, to mal uz asi 10m, tak sa jej naciahol za vlasmi a ze "mnam" :D A chcel si vytrhnut. A to podotykam bol nejedak, nechcel jest skoro nic a tie vlasy mu chutili a dlho to trvalo. Mala som z toho nervy, ale okrem casteho vysavania a striehnutia sa moc nedalo.
Neboj, to vykaka. Kapustu mu nedávaj. Držím palce!
@marianarem aj moja, normálne mi vytrhne vlasy a šup do úst, a poje teda všetko čo nájde. Chumáč prachu z pod postele, včera som jej chrobáka lovila z úst, papiere, omrvinky, furt má niečo v tých ústach..
@jakubkoanjelik No ja som musela nosit satku na hlave, inac trhal 🙂 Trhal si aj svoje a jedol, ked uz ine neboli :D A tiez presne vsetko v ustach, neskor aj do nosa zacal pchat.
Nekázal tú kapustu tebe 🤣
ale ved chumac vlasov sa zjest ani snad neda
Kriste pane to ozaj? 🤦👏😂🤣🤣🤣🤣 Anorektičky jedia chumace vlasov dennodenne a žijú. Ukľudni sa prosím ťa 😆😆🤣

6m dietatu kapustu?? Dobre si pocula??