Šiesta choroba u dieťaťa
Ahojte s malým sme 2 dní hospitalizovany a dnes prišli výsledky že ma 6 chorobu horúčky ma 2 dní uz koľko to asi bude trvať
3den choroba konci.dieta sa vysype a horucky klesnu...preco ste hospitalizovani? Si sa bala neklesajucich horucok? 90% pripadov treba mysliet na tieto 5-6-7chotoroby...v nemocke este chytite nieco horsie..isla by som domov na reverz uz
@katrin21 takže zajtra by už nemal mať Horúčku?
3den choroba konci.dieta sa vysype a horucky klesnu...preco ste hospitalizovani? Si sa bala neklesajucich horucok? 90% pripadov treba mysliet na tieto 5-6-7chotoroby...v nemocke este chytite nieco horsie..isla by som domov na reverz uz
@katrin21 ja som si myslela ze to je zo zúbkov prvý deň mal až 39 som sa zľakla nevedela som mu doma znizit
Ak su dnes 2 dni co horuckuje,tak 3den to skonci,je to individi ,ze kedy presne..u mojej dcery po 2,5 dni
Ak su dnes 2 dni co horuckuje,tak 3den to skonci,je to individi ,ze kedy presne..u mojej dcery po 2,5 dni
@katrin21 ale on ma aj hnačky jemu idú aj zúbky
Pre tieto choroby je to typicke,ze to nejde dobre znizit, alebo znizis a ide to hned hore . Na noc vzdy brufen, cez den prekladat po 4h paracetamolom...ak to nejde, alebo ide rychlo hore, davas zabaly z vlaznej vody na trup. Pozor, iba ak dieta nema studene roky a nohy.
Ak ma studene,das do uteraka mrazenu zeleninu a prilozis na hrudnik v tom uteraku...+ na celo obklady....
39 je u deti bezne...nauc sa byt v klude, aa ked je 39.6 tak uz za kazdu cenu znizovat obkladmi atd.
Nizsie ako 38.5 nam nekleslo...a za 3h max. To bolo hore...je to zabavka.ale mysli na to,ze 39 je teplota,ktorou imunita zabija virusy..
No a ? Vsak nech ma hnacku, to neni na hospitalizaciu ak neni apaticky, lerargicky a dehydrovany🙃
No a ? Vsak nech ma hnacku, to neni na hospitalizaciu ak neni apaticky, lerargicky a dehydrovany🙃
@katrin21 ráno o 2hej mal 38 a to je už 3 deň a žiadne vyrážky nevid7m
Uz to ide dole.👍
My sme toto mali pred 3 týždňami, po 2 dňoch teploty sme šli pre istotu k pediatrovi zmerať CRP, že či malý nemá nejaký zápal. Keďže CRP bolo nízke, pediater hneď vravel, že na ďalší deň sa vysype a bude to OK. My sme boli dosť na prášky, lebo malý vôbec nespal ani v noci, stále len mrnčal a nechcel jesť ani sa dojčiť. Nakoniec mu to na ten 3. deň prešlo, mal výsyp a ukľudnil sa. Hneď na to som zistila, že mu vyšli aj prvé 2 zuby naraz 🤣 no proste jackpot, ale netreba panikáriť, toto fakt nie je na nemocnicu (len ste ešte viac vystresovaní obaja)