Silná bolesť ruky u dieťaťa: Čo robiť?
Ahojte včera sa dcéra hrala s mužom tak ze ju chytil za ručičky a hodil na posteľ no vymislali a on si asi neuvedomil ze jej silnejšie zatlačil alebo ja neviem poriadne co sa stalo len zrazu začala moc plakať na to ze ju boli zapestie držala si rúčku skrabala si to doslova sa snažila rit nechtami od bolesti šli sme hneď na chirurgickiu na RTG nič nenasli žiadna zlomenina prasknutie nič lenže boli ju to veľmi na každé pohnutie rukov pusti histercky plač ma ju na voľno ale dala som jej obvez okolo krku aby si ju držala lebo keď ju má vystretu ju to boli mam jej dávať na to octan povedali a obvezovat aspoň raz denne je možné že by to mala len silno uderene len ci ste sa stým stretli a kedy to asi u vašich detí prešlo alebo rady co by jej na to pomohlo
@marika987 ja by som jej zafixovala zapastie obvazom a ak take mala dieta moze, natrela 2x denne Ibuprofen gelom.
Ja som si poškodila raz tie medzikostne spoje na ruke. Už presne neviem ako to bolo a co tam bolo poškodené, ale tiež rtg neukázal. Ale je to asi podobne ako keď si naraziš končatinu tiež nič nemáš zlomené a predsa to boli. Previaž to pevne, natieraj to a hlavne bacha na zimu alebo prievan alebo čokoľvek, vtedy to boli viac.
@marika987 niekedy rtg ukáže až po týždni, napríklad ja som mala prasknutú zápästnú kosť, prvý rtg nič, druhý kontrolný po týždni ukázal.

Daj jej paralen na noc, nech sa vyspi a rano sa uvidi