Silný plač bábätka po SAB Simplex
Ahojte, mali ste podobný prejav u vášho dieťaťa? Dala som na 1x iba 5 kvapiek do mliečka… a spustil tak silný plač, že som nevedela čo sa deje… toto mi ešte nerobil… mame 1 mes
Ahoj my sme mali problémy s bruškom veľké . Mne plakala strasne po espumisane ma v sebe tu istú zložku a už som jej ho viac nedala . Strasne ju z neho nafúklo . Ak chceš nápis správu . ja som potom začala dávať babycalm a ten pomohol viac 🙂
@simonkasim presne ani nam nic nepomohlo a to sme ozaj skusili vsetko. Jedine baby calm topka
@beata110 u nás aj coliprev bol fajn lebo pila moc “predného” mliečka ale babycalm to keby máme ešte druhé kúpim zásoby 😂👍
ja som používala sabsimplex, ale normálne som dávala tak ako treba vždy 15 kvapiek a veľmi pomohli.. osobne si nemyslím, žeby tak malé množstvo mohlo spôsobiť také problémy... a dcérka nikdy nemala žiadne koliky
nemohlo urobiť zle aj niečo iné? Alebo si niečo nezjedla ty?
@veronika3110 za aký čas vam po podaní pomohli?
no trvá dlhšie, kým sa dostanú do tela - ja som ich zo začiatku dávala pred každým kojením, potom menej a menej a teraz už dávam len na noc 15 kvapiek...
oni majú rozpustiť tie plyny, resp. vzduchové bubliny v črievku, takže asi kým to rozpustí a vyjde von, tak to trvá istý čas... preto som dávala pred každým kojením, príp. 3x do dňa a bol vždy pokoj
Offtopic: Ak vam to nahodou este nikto nepovedal(ako mne)č, tak babatka zvyknu vela plakat prve mesiace aj bez zjavnej priciny, tiez som davala niwktore vecery kvapky bez nejakeho ucinku a dieta aj tak revalo, po teoch mesiacoch to ustalo.
@majlo1234 mne to vraveli všetci a pritom moje dieťa nikdy neplakalo takze ja tomuto neverím 😁… plač bez príčiny… veď predsa pre niečo musí plakatc niečo mu musí vadiť, bolieť, alebo je hladné, alebo možno len chce cítiť mamku a byt pri nej…
Alebo niekomu nesadnú kvapky (ako nám) a keď sme vymenili, bolo dobre.. niektoré baby tak menia aj 4 umele mlieka - proste nenechajú dieťa plakať, lebo veď predsa musí plakať… ale skúšajú a nájdu napr mliecko ktoré pasuje.. atd..
neviem.. možno zmením názor keď urobim všetko a nič nebude fungovať možno pri druhom dieťati, ale zatiaľ som vzdy hľadala a skúšala viac variant, kým som nenašla to čo sedí.. a doma nám hovoria, že moje dieťa ani plakať nevie.. a veru, neplakala vôbec, lebo bola spokojná
@veronika3110 akoze nie bez priciny😃 ale koliky su len jedna z mnohych pricin, babo si zvyka na vsetko nove a nervovy system je proste pretazeny

Nikdy kvapky som nedavala do mliecka ale na lyzicku a to sme kolíky malo od 2tyz.