icon

Skúsenosť na detskej pohotovosti

alica53
27. jan 2021

Dobrý večer, moja kamarátka bola na detskej pohotovosti s dcérkou, a bola by som rada, keby ste sa mi vyjadrili, čo si o tom myslíte. V čase, ked tam prišla, boli boli tam rodičia s dieťaťom , asi tak jednoročným. Nemali Covid testy, verbálne napadli sestričku, že ich dieťa má cca 2 dni horúčku a oni /teda zdravotníci/sa majú o dieťa postarať, lebo je to ich povinnosť. Medzi iným ,pokiaĺ si mysleli, že sestra a lekár ich nepočujú sa bavili o tom, že sú v karanténe. A tak moja kamarátka pochopila, že buď sú chorí alebo sú chorí, alebo kontakt. Počula, že pohotpvosť detská nemá ako testovať deti. Na to, ked xistila, že by sa mohli naka it od týchto ľudí odišla. A teds zaujímajú ma aj vaše skúsenosti s detskou pohotpvosťou. Ja našťastie som to nepotrebocala. Mám super lekárku, ktorej môžem volať.prajem Vám krásny večer

janai1
Odpoveď bola odstránená
babydesire
28. jan 2021

Nahlas by som povedala co som pocula...vsetkym tonlezie na nervy ale toto naschval bez chochmesu..mohli nsjprv volat ze su v karantene ale dieta ma taky a taky problem..vysetria,musia,ale aspon sa pripravia do oblekov a nachystaju ..je mi luto tych zdravotnikov, takyto blbci su ako vodici pod vplyvom alkoholu ci psychopati na slobode...