Skúsenosti s Ampcare Junior sirupom na imunitu
Skúsenosti prosím vás máte nejaké s týmto sirupom na imunitu? Bol dobrý alebo skoda peňazí?
@dju000 tak si bola spokojná.
@janula2511 dcéra zatiaľ 2 mesiace berie a stale je soplava a chorá.
@janula2511 u nás to fungovalo. Ale brali sme ho celu jeseň a cely december 5ml denne. Syn má 2,5roka
Aj mojej celkom dobre zabral.Drzala sa cca 2 mesiace a to bola chorá fakt každé 2 týždne. Treba začať tou vyššou dávkou ako píšu v letaciku. Aj imunologicka mi ho odobrila.Kazdemu zaberá niečo iné, ale zázračne nieje nič. My už sme vyskúšali hocičo.
Moja 4 rocna to berie druhý mesiac a zatiaľ chorlavost rovnako každú chvíľku, to už 3.sirup co vyskúšaný dlhodobo, neviem ci s tým pokračovať ci vzdať.
Ahoj, natrafila som na AMPCARE JUNIOR COMBO, že to sú nejaké dva sirupy alebo čo. To je to, čo ste dávali deťom aj tu baby, čo ste písali, alebo to je nejaká novinka? Špekulujem, čo vyskúšať, lebo od začiatku roka sme viacej chorí doma ako zdraví.
Noo, ja som to este neskusala, ale teraz nad tym dost uvazujem... Hlavne ked tu citam, ze vam to pomaha. U nas sa choroby striedaju ako na beziacom pase 😩 Myslite, ze to ma zmysel zacat davat aj teraz, ked uz je skoro jar? Alebo je lepsie pockat na jesen?
A inak, vase deti to fakt bez problemov piju? Lebo moj maly mi vela veci odmieta, hlavne ak to nie je sladke 😅
a moze sa teda brat aj dlhodobo? je to bezpecne?
@bogierka pravezey sa má brať dlhodobo.vtedy bude účinok.
Dávate popritom ešte niečo ďalšie na imunitu? Napríklad Céčko alebo déčko? Môže sa to vôbec kombinovať? Alebo to netreba už dávať vôbec?
@moncurienula vobec to nie je potrebne. ak mas potrebu alebo pocit, ze treba este nieco dalsie, tak daj, ale si skontroluj, aby neboli presiahnute tie odporucane denne davky, ked si to poratas aj s inymi vitaminmi. tento sirup pokryje vsetko, co treba 🙂
@renat04 presne tak, ja som sa pytala na toto aj doktorky a vravela, ze ak je strava aspon ako-tak pestra, tak netreba nic dalsie pridavat. ak uz, tak mozno v obdobi chorob trochu céčka, ale inak by som to neprehanala. hlavne treba pozerat, co vsetko uz clovek berie, aby sa to zbytocne neprekryvalo, lebo vsak vsetkeho vela skodi 🙂
Ja som nad ním tiež už viackrát uvažovala, len som si práve nebola istá, či môžem dávať hneď po inom sirupe alebo radšej počkať.

@janula2511 celu jeseň a celu zimu a žiadna chrípka