icon

Skúsenosti s epilepsiou u bábätka

janka9800
12. máj 2025

Chcela by som sa opýtať či ma niekto s týmto skusenosti?

lensii
12. máj 2025

@janka9800 mám. Syn má epi od pol roka

janka9800
autor
12. máj 2025
@lensii

@janka9800 mám. Syn má epi od pol roka

@lensii
@lensii môžete mi prosím vás povedať ako sa to prejavilo a liečba? Nam hrozí operácia

lensii
12. máj 2025
@janka9800

@lensii
@lensii môžete mi prosím vás povedať ako sa to prejavilo a liečba? Nam hrozí operácia

@janka9800 malemu začala epilepsia po očkovaní. Dostal jeden záchvat, druhy tretí. Skončil v detskej nemocnice hneď po preložili na jis ale mal ďalšie zachvaty (40) za 2 hodiny tak ho hneď priviezli do iného mesta na detské aro a bol v umelom spánku. On pri každom ďalšom silnom záchvate prestal dýchať. Lieči sa dodnes ,záchvaty ma stále. Už ma 5 rokov

rejka7
12. máj 2025
@lensii

@janka9800 malemu začala epilepsia po očkovaní. Dostal jeden záchvat, druhy tretí. Skončil v detskej nemocnice hneď po preložili na jis ale mal ďalšie zachvaty (40) za 2 hodiny tak ho hneď priviezli do iného mesta na detské aro a bol v umelom spánku. On pri každom ďalšom silnom záchvate prestal dýchať. Lieči sa dodnes ,záchvaty ma stále. Už ma 5 rokov

@lensii to je hrozné, nema westov syndróm? Mentálne je OK?

lensii
12. máj 2025
@rejka7

@lensii to je hrozné, nema westov syndróm? Mentálne je OK?

@rejka7 má nábeh na dravetovej syndróm.. je čuly .chodí, behá , rozpráva. Chodí do škôlky. V septembri nastupuje do školy na 2 dní do týždňa.

janka9800
autor
12. máj 2025
@lensii

@lensii boli ste na operácii.?

lensii
12. máj 2025
@janka9800

@lensii boli ste na operácii.?

@janka9800 nie neboli. Operácia je bud alebo . Ja som ho nedala a radšej som ho liečila liekmi ktoré nám dali lekári. A dobre som urobila. Od stavu kedy mi ho nepostrazila ani vlastná mama lebo sa bála s nim byť sama sme sa dostali do stavu kedy môže byť v škôlke , vie sam jesť a nie je na nom vôbec vidno ze je "chorý "

janka9800
autor
12. máj 2025
@lensii

@janka9800 nie neboli. Operácia je bud alebo . Ja som ho nedala a radšej som ho liečila liekmi ktoré nám dali lekári. A dobre som urobila. Od stavu kedy mi ho nepostrazila ani vlastná mama lebo sa bála s nim byť sama sme sa dostali do stavu kedy môže byť v škôlke , vie sam jesť a nie je na nom vôbec vidno ze je "chorý "

@lensii ja som zúfalá a boli ste aj na mri ?

lensii
12. máj 2025
@janka9800

@janka9800 boli sme , no malé deti ktoré idú na mri musia byt hospitalizovane

lensii
12. máj 2025
@janka9800

@janka9800 keď chceš napíš správu