Skúsenosti s esenciálnymi olejmi na imunitu detí
Dobry den mate skusenost s esencialnymi olejmi na imunitu u deti? Ak ano ake ?
kedysi som skúšala ospevovanú dotteru, za mňa vyhodené peniaze..
kedysi som skúšala ospevovanú dotteru, za mňa vyhodené peniaze..
@zuzacka16 je to obycajne placebo , rovnaku zmes som kupila po 4€ kus bio oleje 100% pomaranc, eukalyptus atd … ved len to, ze to predavaju 99% matky na materskej a dochodkyne svedci o niecom, ze si len chcu privyrobit .,,. a velke nekrestanske peniaze za to chcu .
Syn bol raz tak chory… mal týždeň štyridsiatky teploty 39-40 , nic ine len teploty …a bola som tak strašne zúfalá ani doktorka nechápala čo to je, vsetko negativne ziadne symptony ine … tak zufala som bola. že som kúpila tu somarinu olejček za 45 € dottera - namiesala mi to jedna baba - tvrdila že vraj to zbije teplotu no velke gulove zbilo ale priznavam si bola som zufala a ochotna kupit cokolvek .
Syn bol raz tak chory… mal týždeň štyridsiatky teploty 39-40 , nic ine len teploty …a bola som tak strašne zúfalá ani doktorka nechápala čo to je, vsetko negativne ziadne symptony ine … tak zufala som bola. že som kúpila tu somarinu olejček za 45 € dottera - namiesala mi to jedna baba - tvrdila že vraj to zbije teplotu no velke gulove zbilo ale priznavam si bola som zufala a ochotna kupit cokolvek .
@anonym_1d6cd7 tiež som si to tak doma miešala, keď bola dcéra menšia a dosť často chorá, že jej prejdú skôr dutiny, kašeľ, teplota, ale zistila som rýchlo, že to je len biznis celá dottera a potom som to používala do difúzera, pekne to prevoňalo izbu či byt, ale teda myslím, že žiadne esenciálne oleje neurobia zázraky..
@anonym_1d6cd7 tiež som si to tak doma miešala, keď bola dcéra menšia a dosť často chorá, že jej prejdú skôr dutiny, kašeľ, teplota, ale zistila som rýchlo, že to je len biznis celá dottera a potom som to používala do difúzera, pekne to prevoňalo izbu či byt, ale teda myslím, že žiadne esenciálne oleje neurobia zázraky..
@zuzacka16 Presne tak aj u nás to skončilo v difuzeri… S dieťaťom treba ísť prosté k doktorke….

Ja používam 31 bylín z Justu... Do kúpeľa, do difuzera, mužovi na bolesť pri masáži po práci, deckam aj na zápästie keď sú chorí