Skúsenosti s hydropsom u bábätiek
Dievcata mile♥️
mate skusenost, ze by vase babatko malo hydrops? Nase malo, stratili sme ho v 13.tyzdni, teraz sa bojim, aby sa pri dalsom tehotenstve hydrops neopakoval (po prvom MA ziadne testy nerobili)... tie, ktore tuto diagnozu poznate, pripadne ste si tym presli, neopakovala sa u dalsieho dietatka?🙏 Dakujem vam
Ake krvne skupiny a RH faktor mate s partnerom? Pichli ti nejaku injekciu po potrate? (Anti D globulin)
@sisa_s Ahoj, pichli mi Rhegu, ale bolo to take... komplikovane. Najskor mi podali Misoprostol - 4 davky. Nasledujuci den mi bola podana Rhega. No nakoniec mi po 10 dnoch museli urobit kyretaz a teda ma informovali, ze kedze prebehol zakrok, musia injekciu podat opat. Nakoniec to z prepustacej spravy vyskrtli perom a Rhegu nepodali, vraj nie je treba.😔
Sme totiz opacne Rh faktory, ja negativ a nerada by som toto trapenie zazila opat😢
@sisa_s Ahoj, pichli mi Rhegu, ale bolo to take... komplikovane. Najskor mi podali Misoprostol - 4 davky. Nasledujuci den mi bola podana Rhega. No nakoniec mi po 10 dnoch museli urobit kyretaz a teda ma informovali, ze kedze prebehol zakrok, musia injekciu podat opat. Nakoniec to z prepustacej spravy vyskrtli perom a Rhegu nepodali, vraj nie je treba.😔
Sme totiz opacne Rh faktory, ja negativ a nerada by som toto trapenie zazila opat😢
@anonym_autor je minimalna sanca, ze sa to zopakuje, este aj po podani injekcie
@anonym_autor je minimalna sanca, ze sa to zopakuje, este aj po podani injekcie
@sisa_s tvrdili mi, ze to nema suvis s Rh faktormi, kedze sa jednalo o prve tehotenstvo, ale uprimne, moj pocit je, ze prave to bolo dovodom. Kazdopadne, velke dakujem, ze si si nasla cas odpisat, velmi si to vazim🙏
@sisa_s tvrdili mi, ze to nema suvis s Rh faktormi, kedze sa jednalo o prve tehotenstvo, ale uprimne, moj pocit je, ze prave to bolo dovodom. Kazdopadne, velke dakujem, ze si si nasla cas odpisat, velmi si to vazim🙏
@anonym_autor bolo by to raritne, pri prvom tehotenstve (ak predtym nebol potrat, mimomaternicove) to moze prebehnut vtedy, ak bola v minulosti napriklad transfuzia..skor pricinou byvaju chromozomove vady, co neovplyvnite nikdy, ale nestresujte sa dopredu 🙂 drzim prsty

Ake krvne skupiny a RH faktor mate s partnerom? Pichli ti nejaku injekciu po potrate? (Anti D globulin)