Skúsenosti s inhalátormi pre deti a dospelých
Ahojte
Ake mate prosim skusenosti s inhalatormi, ktory by ste odporucili a ktory nie? Hladam nejaky, ktory by bol vhodny aj pre 2rocne dieta a zaroven pre nas rodicov. Sla by som najskor asi do Omronu. Kvoli detskemu dizajnu asi ten detsky Nami Cat, ale zaujal ma i Omron C28P (C105), no neviem ako by ho bralo dieta kedze nema baby design. Mate niektora tieto/ine inhalatory, ako ste spokojne, je to velmi hlucne a pod? Dakujem
@anonym_autor 😂😂😂😂 ako by to bralo dieta ze nema detsky dizajn. Naozaj naozaj? Mame doma detsky dizajn telky? Vane? Zachodu? Stola? Gauca? Auta?
Mame obycajny od omronu. Starsi sa inhaluje rad a nevadi mu to od babatka mensi to nechce. Je to celkom hlucne.
@anonym_autor mame omron tu macku, podla mna ten dizajn trochu pomohol, aby sa toho nebala (robi to vcelku hluk). ale tak asi zavisi od dietata. kludne ho mozu pouzivat aj dospeli
@anonym_autor nema ti kto pozicat na skusku inhalator ci bude vobec dietatko chciet? Mne pozicala kamaratka na skusku ten detsky model macky. Starsi 4 a 5 rocni vydrzia. A dvojrocny vydrzi tak 3 minutky inhalovat.
Mame omron bez detskeho dizajnu, huci, ale zase vue potiahnut aj ine nez len vincentku. Mozno prve 2-3 razy bolo dieťa jemne zlaknite, respektive si zvykalo na to a nechcelo dychat.. ale odvtedy bez problemov. Pustim k tomu rozpravku a vydrzia.. pouzivame asi od roku a pol
Ten omron ma 2 nadstavce na masku, pre deti a dospelých
Pre male deti staci aj par minut inhalovat 3x do dna, dospelí maju cca 15min
My mame tiez Omron, taky klasicky, nie detsky dizajn. Podla mna je pri inhalatore detsky dizajn zbytocny, dieta vyrastie a potom uz aj tak nebude mat ten dizajn zmysel. My ho mame uz asi sest rokov, mal dva nastavce - detsky aj dospelacky.
Mali sme omron mačku ale bol slabý, od lekárky sme dostali predpis na pari boy ten je vynikajúci. Inhalovanie je u nás vždy priorita pri začínajúcich chorobách, odkedy inhalujeme choroby išli takmer na 0 😊
Máme nový Omron tú mačičku a odporúčam všetkými desiatimi. V komentároch hore sa ti smejú, ale u nás dizajn veeeľa pomohol. Tvrdohlavý trojročný, ktorý keď niečo odmietne, tak ho nedonútiš nijako, prijal macicku s radosťou a každému ju pyšne ukazuje. Inhaluje 3x denne bez problémov
Mame Omron, taky klasicky s maskou pre dieta aj dospeleho. Syn inhaluje denne od 3 rokov, hluk mu nevadi, pozera pri tom rozpravku. Mame to ako vecerny ritual. My dospeli vyuzivame inhalator tiez prilezitostne.
Ak sa môžem pridať, čo dávate pre deti do inhalatora okrem vincentky? Pri začínajúcich chorobach
Nemusi mat detsky dizajn, posad na neho plysaka a je... 🙂
Ale hlucnost inhalatora je podla mna pre deti dost velka, napriklad ja som davala dcere pri tom inhalovani pozerat rozpravku a musela mat sluchadla, lebo to dost vrci, pozerala som ten co si si vybrala, ma hlucnost 55 decibelov, my sme mali tiez tak podobne podla parametrov Philips Respirosonic, neviem ci aj v skutocnosti to bolo tolko. Nas vrcal asi tak ako ked pracka odstreduje, taky suvisly a rychly zvuk. Dcera bola precitlivela na zvuky, bezne si zapchavala usi pred vselicim, aj obyc. fenu sa bala, mixera... mozno aj preto...
@anonym_autor máme ten Nami cat a je super, malú naozaj ten detsky design mačička zaujíma a búcha po nej kým inhaluje 😀

Mame omron (neviem aký model) bez detského dizajnu, vydáva zvuk, ale nič hrozne. Dieťaťu je ukradnutý dizajn, inhalovať nechce.. musíme ho intenzívne zabávať, alebo púšťať TV aby aspoň chvíľu vydržal. Používame ho aj my dospelí.