Skúsenosti s Levetiracetamom u detí
Dobrý deň prosím vás ake máte skúsenosť s liekom na epilepsiu Levetiracetam? Dcéra 7 rokov berie od októbra tento liek a vyše týždňa sa stazuje na kŕče a bolesti v brušku je jej na vracanie.Najprv som myslela že ide o virózu ale je to stále po jedle a zhoršuje sa to.Mate s tým skúsenosť ? Rozmýšľam ísť na pohotovosť nech ju prezru .dávam jej hylák buscopan cajiky ale nejako sa to nezlepšuje len zhoršuje .Ďakujem za rady
Na pohotovosť to nie je, zajtra ráno volaj pediatričke.
Prečítaj aj príbalový leták, čo píšu o vedľajších účinkoch.
@anonym_autor toto nie je stav na pohotovosť ak už týždeň má bolesti. Zajtra hneď pediater
@anonym_autor toto nie je stav na pohotovosť ak už týždeň má bolesti. Zajtra hneď pediater
@stellarstar No začali tie bolesti pred týždňom v piatok víkend nič pondelok zase bolesti v týždni nič v piatok zase a od vtedy je v kŕčoch je nedeľa a zhoršuje sa to.To mám. Čakať do zajtra ? Čo ak je to slepé črevo alebo niečo iné ?
Ja potrebujem vedieť či niekto má s tým skúsenosť či to je od liekov? A čo robiť?
Ja potrebujem vedieť či niekto má s tým skúsenosť či to je od liekov? A čo robiť?
@anonym_autor Najkvalifikovanejšiu odpoveď dostaneš na zdravotníckej linke: 116 117
@stellarstar No začali tie bolesti pred týždňom v piatok víkend nič pondelok zase bolesti v týždni nič v piatok zase a od vtedy je v kŕčoch je nedeľa a zhoršuje sa to.To mám. Čakať do zajtra ? Čo ak je to slepé črevo alebo niečo iné ?
@anonym_autor dala si jej niečo proti bolesti?
@anonym_autor dala si jej niečo proti bolesti?
@stellarstar
@stellarstar samozrejme buscopan živočíšne uhlie čajiky hylák diétuje všetko možné skúšam.A kŕče stále.Nie je to že vkusne ale na fázy ráno začnú trvajú do 12 potom prestanú a po jedle zase .Divné to je už neviem že čo snou
@stellarstar
@stellarstar samozrejme buscopan živočíšne uhlie čajiky hylák diétuje všetko možné skúšam.A kŕče stále.Nie je to že vkusne ale na fázy ráno začnú trvajú do 12 potom prestanú a po jedle zase .Divné to je už neviem že čo snou
@anonym_autor tak sa spojiť s dr kt predpísal liek že dcéra ju neznáša
@anonym_autor tak sa spojiť s dr kt predpísal liek že dcéra ju neznáša
@stellarstar veď jasné ale v nedeľu asi ťažko .Lieky berie už 4 mesiac až teraz sa ozve neznášanlivosť ?
@stellarstar veď jasné ale v nedeľu asi ťažko .Lieky berie už 4 mesiac až teraz sa ozve neznášanlivosť ?
@anonym_autor môže kľudne, ja som tiež dostala alergiu na jeden liek až po pár mesiacoch. Totálne som sa vyhodila, šla som ku svojej dr, ihneď dala iné a tiež už potom boli ok. Alergia, neznášanlivost sa môže hoc kedy v priebehu života objaviť
je to casty vedlajsi ucinok , dcerka berie tabletky alebo roztok ? uziva ich pred ci po jedle? normalne zajtra zavolaj tomu co vam ich predpisal ?
davate stale ten isty od toho isteho vyrobcu? aj to moze mat vplyv
je to casty vedlajsi ucinok , dcerka berie tabletky alebo roztok ? uziva ich pred ci po jedle? normalne zajtra zavolaj tomu co vam ich predpisal ?
davate stale ten isty od toho isteho vyrobcu? aj to moze mat vplyv
@anonym_02446c sú to lieky tabletkovej formy ráno berie polku tablety 250mg večer celú 500mg ráno vždy musí aspoň 5 piškotky zjesť až tak vezme liek a večer tiež po jedle.Su to epileptika už konečne som mala.pocit že zabrali lebo mala.kazdy mesiac záchvat už sa to stabilizovalo a teraz neznášanlivosť príde .Bojím sa že ak vymení liek sa jej pohorší
Netuším ako je to pri dieťati, to vám naozaj zodpovie len lekár ale môj manžel tento liek užíva 8 rokov a nemá žiadny problém. Samozrejme viem, že malé dieťa a dospelý chlap je veľký rozdiel, len som chcela napísať, že u neho liek nemá vedľajší účinok.

Ak sa stazuje vyse tyzdna tak nepatri na pohotobost ale zajtra k pediatrovi