Skúsenosti s liekom Pentatop
Ahojte, dostala som na predpis liek od alergologičky, čo sa u nás nepredáva a mám si ísť poňho do Rakúska. Keďže to nemám najbližšie, chcem sa opýtať či s tým liekom máte skúsenosť. Volá sa Penhalop. Ďakujem
@anonym_autor asi myslíš Pentatop. Normálne to vyberám z lekárne.
@maddie1711 asi to bude ono nemohla som to po doktorke prečítať...na čo to prosím funguje a kupuješ to v Rakúsku? Si spokojná?
@maddie1711 asi to bude ono nemohla som to po doktorke prečítať...na čo to prosím funguje a kupuješ to v Rakúsku? Si spokojná?
@anonym_autor nie normálne u nás v lekárni som si to v piatok vyzdvihla. Neužívala som to ešte ale mám to pre prípad, že viem že budem jesť niečo čo by som nemala (vyšla mi alergia/intolerancia na všetky farbiva, konzervanty a glutamat) ale kázala mi to brat len výnimočne.
Pentatop je na mimoriadny dovoz a dá sa zohnať aj u nas na SK v lekárni, len ho budú musieť objednať a to niekedy trvá pár dní. Zbehnite do najbližšej lekárne a spýtajte sa či Vám ho vedia objednať. Na SK sa objednáva na tzv. Skupinové povolenie a to je platné do 3/26.
Ďakujem...nie je mi celkom jasné či je to nejaký experimentálny liek či čo a či mi neublizi
Ďakujem...nie je mi celkom jasné či je to nejaký experimentálny liek či čo a či mi neublizi
@anonym_autor podľa chatu gpt je v Nemecku schválený a distribuovaný od 1994. Čiže to nie je nejaká novinka.

@anonym_autor asi myslíš Pentatop. Normálne to vyberám z lekárne.