Skúsenosti s liekom Spiromon 4 mg pre deti
Dobrý deň. Dnes bol dcérke predpísaný liek Spiromon 4mg, aké s ním máte skúsenosti? Po prečítaní pribaloveho letáku a nežiaducich účinkov mám trochu obavy. Vyskytli sa u Vás nežiaduce účinky?
U nas bez reakci...uzivame uz rok kazdy vecer
Predtym neustale kašle, zapaly priedusiek...a od kedy ho berieme drzi sa
4r dcéra berie cca dva týždne a zatiaľ v poriadku
@kvietok1233 Dobrý večer, sú zaznamenané aj vážnejšie vedľajšie účinky, sú však naozaj veľmi veľmi zriedkavé.
@kvietok1233 ďakujem veľmi pekne za odpovede. A môžem sa opýtať majú Vaše detičky astmu? My sme totiž to boli včera 1x na imunologicko alergologickom vyšetrení. Dcérka, 5 rokov fukala do takého pristroja, pýtala som sa čo to bol za test a hovorili že test na astmu, a povedali že astmu nemá, že test dopadol dobre. Na základe testov na koži vyšla alergia na prach,roztoče,peľ. Dr predpísala zyrtec, imunor a ten Spiromon. Doma som sa dočítala že to je liek na astmu, ale v ambulancii hovorili že astmu nemá tak som trošku z toho zmätená načo jej dali ten liek. Imunologicke neviem volať, nakoľko 2 týždne ma teraz dovolenku. Asi sa skočím poradiť s pediatrom či je naozaj ten liek nutné užívať.
@kvietok1233 ten test bola spirometria. Moja mala z toho dobre výsledky. No keď brala len Aerius na alergiu tak často kašľala, najhoršie večer pred spaním alebo aj na obed v škôlke bol stále problém ze si ľahla a dusilo ju. Odkedy berie spiromon tak bez problémov.
@kvietok1233 nasa nema potvrdenu astmu ale tiez len alergie jej vysli
A to
Pel,prach,roztoce a breza
Vdaka spiromonu a zyrtecu moze viest normalny zivot...bez kašlou a soplou
Takze za mna skvely liek,nebala by som sa ho dcere nasadit
Vy nemate problem s kaslom a hlienmi?
Moja má astmu. Nestačil jej ale už flixotide a stav sa jej zhoršoval, takže dostala spiromon k tomu ešte navyše
@weru3ka kašle práveže sucho, hlieny mala asi raz čo si pamätám......ale v kuse je chora raz vírus raz baktérie raz covid raz chrípka stále niečo...často skončila na atb preto sme išli na imunoalergo. Ďakujem za odpoveď tak vyskúšame liek uvidíme snáď jej nebude robit zle len tie neuropsychicke vedľajšie účinky ma znepokojili
@kvietok1233 nasa to ma práveže na ten suchý kašeľ, až taky laryngitídovy.
@kvietok1233 bude to v poriadku, dobre,ze vam ho nasadili🙏

@kvietok1233 mojej dcérke úžasne pomáha