Skúsenosti s liekom Tebokan pre deti
Aké máte skúsenosti s liekom tebokan pre deti nám ho odporucil neurolog koli reci užívame ho 2 mesiace za ako dlho boli dosiahnuté výsledky po užívaní. Ešte nás čaká magneticka rezonancia mozgu v Martine
to je taký všeliek... mne ho dali na oči - tiež žiadny zázrak.
@deti95060810 prečo tiež žiaden zázrak? ja som bola s výsledkami spokojná ... je to prírodný liek na zlepšenie prietokov krvi v jemných cievach mozgu... takže neviem čo si od neho čakala, možno si kvôli nemu neprišla o zrak...
@biba_18 jasné...🙂
@deti95060810 tak, nie je to liek na zlepšenie zraku ... preto píšem že neviem čo si očakávala od liečby, aké výsledky ...
Mne pomohol s oftalmickými migrénami. Odporúčili mi ho na očnom, keďže som mala zúžené cievky v oku, a nakoniec po začatí užívania mi prestali tie “očné výjavy”. 🙂
my sme ho museli vysadit nezvladal ho
uprimne na rozvinutie reči neviem o tom že by vôbec pomohol
oni ho neuro dávaju ako náhražku za notroopil ktorý skutočne zaberal na rozvoj reči a dozretie nervovej sustavy , notroopil predpisovali detom aj pri dysfázia a ano pomahal v čechách, u nás sa na teba divaju čo to chceš a pchaju tebokan s tým že však to je to isté , no nie je, tebokan sme nezvladli, notroopil ano a myslim že posun bol aj vdaka nemu
skus skorej vitamin b
@sara07 notropil je na predpis ci volne predajný
už sa neda zohnat a bol na predpis ,a s novym liekom čo ma tu istu učinnu latku neviem povedat ako funguje, predpisuje sa hlavne v čehách, skusila by som nejaké forum české že aké maju realne skusenosti

syn to bral roky ...