Skúsenosti s logopédom v centre pre deti a rodiny
Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosti s logopédom z CPP v BN? Ďakujem za každé info.
v cpp sa robi diagnostika do skoly nie terapia a cpp nie je centrum pre deti a rodiny ale je to Centrum poradenstva a prevencie
@kacena4 ďakujem za odpoveď, viem čo je CPP 🙂 a predstav si, nerobia tam len diagnostiku. Maju normalne zamestnancov logopedov, ku ktorym moze chodit ktokolvek. Moja otazka bola ina. Este dodam ze nazov temy bol Logoped, to ze si tu moderatory robia co chcu a sami nevedia co je CPP a CDR je bez komentara. Takto iba zbytocne robia “zlo” ktore nema vo fore co hladat. Takze ospravedlnujem sa za nevzdelane osoby ktore menia nazvy a nevedia co znamenaju
v cpp sa robi diagnostika do skoly nie terapia a cpp nie je centrum pre deti a rodiny ale je to Centrum poradenstva a prevencie
@kacena4 a pardon za chybu, uz mi to neslo opravit 🤦🏻♀️ale hlavna vec ze moderatorom ide vzdy opravit nazov temy… a este aj zo spravneho nazvu napisu nespravny 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@kacena4 a posledna vec, danu otazku som davala do fora mesta BN a nechapala som preco odtial zmizla. A teraz teda pozeram ze okrem nazvu zmenili aj “skupinu” kam zaradili moju otazku. To uz je fakt CEZ toto svojvolne prepisovanie a premiestnovanie tem. Ja nepotrebujem aby moju otazku citali mamicky z Hronskeho Beňadiku alebo zo Stropkova. A za dalsie nechapem ako dospeli k tomu, ze moja otazka patri do fora Zdravotne problemy a lieky pre deti 🤣🤦🏻♀️🤷🏻♀️