Skúsenosti s operáciami detskej ortopédie na Kramároch
Ahojte, aké máte skúsenosti s detskou ortopediou na Kramaroch? Boli ste spokojní. U nás sa konkrétne jedná o plastiku predného krížneho väzu v kolene.
Len tie najlepšie. Spokojne sa zverte do ich rúk.
@aknelka1232 odporúčam. Skvelý personál, Odborníci s ľudským prístupom.
@aknelka1232 dobry vecer prosim operuju na kramaroch predny krizny vaz detom? Nas dr nam povedal ze na Slovensku to operovat lekari nechcu. Dakujem
@aknelka1232 dobry vecer prosim operuju na kramaroch predny krizny vaz detom? Nas dr nam povedal ze na Slovensku to operovat lekari nechcu. Dakujem
@patricia2120 ano
@patricia2120 ano
@aknelka1232 ďakujem. Koľko sa cca čaká na operáciu? Termín na vyšetrenie majú až v novembri
@aknelka1232 ďakujem. Koľko sa cca čaká na operáciu? Termín na vyšetrenie majú až v novembri
@patricia2120 no to neviem vo vseobecnosti povedat, ale my 3 mesiace
Ahojte tiež ma to zaujíma syn 15 rokov aktualne mu bol odstránený a po kontrole budeme riešiť plastiku. Aký pán Dr. prosím Vás bude operovať?
Ahojte tiež ma to zaujíma syn 15 rokov aktualne mu bol odstránený a po kontrole budeme riešiť plastiku. Aký pán Dr. prosím Vás bude operovať?
@anjelik99 my sme to riesili v CR a nelutujem. Ovela lepsi pristup ako na Slovensku a aj celkova starostlivost

@aknelka1232 tak toto aj mna zaujima, nam chcu operovat osteofyt na predlakti 9r.syna a som na vazkach. Trochu sa bojim "odfiknutia" kusu kosti z aj tak uzkej utlej detskej kosti.