icon

Skúsenosti s operáciou Arnold Chiari malformácie u detí

venusanka
6. apr 2025

Ahojte, dieťa mi budú operovať pre Arnold Chiari maformáciu mozgu 1. stupeň, máte niekto skúsenosti?

oslo1
6. apr 2025

Ahoj, za mojich mladsich cias som SA dtarala o pacientov s Arnold chiari malformation, co isli na operaciu.
Je to zriedkave ochorenie.
Ma tvoje dieta aj one problemy?

venusanka
autor
7. apr 2025

@oslo1 Má túto diagnózu. Mohla by si mi prosím napísať viac čo mám čakať?

oslo1
8. apr 2025

ahoj, jasne, kludne napis
@venusanka

venusanka
autor
9. apr 2025

@oslo1 Ďakujem, prosím nepamätaš si čo tieto deti bývajú po operácii na ARO? A ako dlho sa ležalo v nemocnici? A či stačila jedna operácia, alebo po rokoch chodili na ďalšie dekompresie? A aké boli komplikácie?

alka13
30. máj 2025
@venusanka

@oslo1 Ďakujem, prosím nepamätaš si čo tieto deti bývajú po operácii na ARO? A ako dlho sa ležalo v nemocnici? A či stačila jedna operácia, alebo po rokoch chodili na ďalšie dekompresie? A aké boli komplikácie?

@venusanka ahoj máte už operáciu za sebou? Mohla by som ti napísať ako ste prišli na túto diagnózu?

venusanka
autor
31. máj 2025
@alka13

@venusanka ahoj máte už operáciu za sebou? Mohla by som ti napísať ako ste prišli na túto diagnózu?

@alka13 operáciu máme za sebou. Náhodou pri otrase mozgu sa urobilo ct a potom mr

alka13
31. máj 2025
@venusanka

@alka13 operáciu máme za sebou. Náhodou pri otrase mozgu sa urobilo ct a potom mr

@venusanka a máme na to dobrých neurochirurgov na SVK?

venusanka
autor
14. jún 2025
@alka13

@venusanka a máme na to dobrých neurochirurgov na SVK?

@alka13 asi áno, veľmi sa snažia, majú záujem o pacienta, no malý má raritnú pooperačnú komplikáciu, ale dá sa to vyriešiť, len to chce čas.

alka13
14. jún 2025
@venusanka

@alka13 asi áno, veľmi sa snažia, majú záujem o pacienta, no malý má raritnú pooperačnú komplikáciu, ale dá sa to vyriešiť, len to chce čas.

@venusanka a kde bol malý operovany ? Dúfam že všetko dobre dopadne

venusanka
autor
19. júl 2025
@alka13

@venusanka a kde bol malý operovany ? Dúfam že všetko dobre dopadne

@alka13 detská neurochirurgia na Kramároch.. Zatiaľ čakám na to, či bola operácia úspešná a či mu to pomohlo.