icon

Skúsenosti s operáciou pupočného pruhu 3-ročnej v Nitre

subiskova
7. jan 2020

Ahojte zeny. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s operaciou pupocneho pruhi v nitre. Ak ano poprosim vas viete mi.napisat o tom? Mame dve deti jedna ma 3 za 2 tyzdne a o mesiac ma operaciu a druha ma 9 mesiacov. Ostavam smladsou doma a priatel ide so starsou do nemocnice tak by som chcela vediet aj kolko ich je na izbe pripadne ci sa da vybavit aj vipka alebo nie?

nika82
7. jan 2020

tak ja skusenost nemam , ale urcite by som nesla do NR

https://fnnitra.sk/kliniky/chirurgicka-klinika/
Lôžková časť

Nachádza sa na 3. poschodí chirurgického pavilónu. Je rozdelená na 2 úseky – muži, ženy, so zvlášť oddelenou detskou izbou. K dispozícii je 50 štandardných lôžok v 16-tich trojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a jednej dvojlôžkovej izbe s vlastným sociálnym zariadením.

Lôžková časť chirurgickej kliniky má k dispozícii 5 nadštandardných izieb so samostatným sociálnym zariadením. Nadštandardná izba sa poskytuje za príplatok 30€ na deň pobytu. Vzhľadom na obsadenosť týchto izieb je potrebné požiadať o lôžko pri objednávaní operačného výkonu. So žiadosťou sa obráťte na objednávajúceho lekára.

subiskova
autor
7. jan 2020

@nika82 robi to doktor Prekop a kazdy si ho len chvali zatial co citam ani jedna zla skusenost. Ja som v nitre odrodila aj 2 deti a nemozem zleho slova na lekarov ani sestry povedat zatial. Tak sa chcem poinformovat este od niekoho kto tam bol ale dakujem pekne 😉😊

janka54321
7. jan 2020

@nika82 ale majú aj detskú izbu

janka54321
7. jan 2020

@subiskova ja som na chirurgii v NR ležala pár mesiacov späť 2 týždne a tiež nič zlé nemôžem povedať a dokonca tam bol asi 8 ročný chlapček s maminou, ktorému tiež robili pruh a najskôr bol prijatý na ženské oddelenie a hneď po operácii isiel na detskú izbu, ktorá bola v mužskej časti, držím palce v rozhodovaní, ale personál je tam dobry, naozaj sa starajú...

nika82
8. jan 2020

@janka54321 je to vtom popise čo som tu dala

janulienockanr
8. jan 2020

@subiskova mojej neterke robili pruh keď mala 2 roky a synovcovi robili pruh keď mal 4 roky a popritom ako mu urobili pruh tak si doktor všimol ze ma aj pipik tu kozku zrastenu a ako bol v narkóze tak mu to hneď aj urobil... A môžem povedať ze deti majú puapok krásne zahojeny a nemali žiadne problémy a viac ako 3 alebo 4 dní tma neboli...

janka54321
8. jan 2020

@nika82 prepac, prehliadla som

nika82
8. jan 2020

@janka54321 v pohode. Ale úprimne po všetkých kauzách s nemocnicou v NR by som tam nesla

weddinglove7
3. máj 2023

@subiskova ahoj viem ze je to uz dávnej ale ako ste dopadli? Bola si aj s nou na izbe? Nas to čaká tiež tento rok.

sonidloz
31. júl 2024

@weddinglove7 Ahoj, pripojim sa k diskusii, kedze som nic novsie nenasla. S dcerkou sme objednane na operaciu pruhu a bolo mi povedane, ze s nou budem moct byt. Mala si prosim na izbe svoju postel? A nechali vas na chirurgii alebo presunuli na detske?

weddinglove7
4. aug 2024

@sonidloz my sme boli na operácii v apríli, ležali sme na chirurgia muži - detská izba. Boli sme tam dve mami a dve deti. Ja som mala svoju posteľ a dcérka bola ešte v detskej postieľke s ohradkou, majú ich tam také mohutnejsie ze sa tam v pohode aj 5 ročne dieťa zmestí.