Skúsenosti s operáciou pupočného pruhu 3-ročnej v Nitre
Ahojte zeny. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s operaciou pupocneho pruhi v nitre. Ak ano poprosim vas viete mi.napisat o tom? Mame dve deti jedna ma 3 za 2 tyzdne a o mesiac ma operaciu a druha ma 9 mesiacov. Ostavam smladsou doma a priatel ide so starsou do nemocnice tak by som chcela vediet aj kolko ich je na izbe pripadne ci sa da vybavit aj vipka alebo nie?
@nika82 ale majú aj detskú izbu
@subiskova ja som na chirurgii v NR ležala pár mesiacov späť 2 týždne a tiež nič zlé nemôžem povedať a dokonca tam bol asi 8 ročný chlapček s maminou, ktorému tiež robili pruh a najskôr bol prijatý na ženské oddelenie a hneď po operácii isiel na detskú izbu, ktorá bola v mužskej časti, držím palce v rozhodovaní, ale personál je tam dobry, naozaj sa starajú...
@janka54321 je to vtom popise čo som tu dala
@subiskova mojej neterke robili pruh keď mala 2 roky a synovcovi robili pruh keď mal 4 roky a popritom ako mu urobili pruh tak si doktor všimol ze ma aj pipik tu kozku zrastenu a ako bol v narkóze tak mu to hneď aj urobil... A môžem povedať ze deti majú puapok krásne zahojeny a nemali žiadne problémy a viac ako 3 alebo 4 dní tma neboli...
@nika82 prepac, prehliadla som
@janka54321 v pohode. Ale úprimne po všetkých kauzách s nemocnicou v NR by som tam nesla
@subiskova ahoj viem ze je to uz dávnej ale ako ste dopadli? Bola si aj s nou na izbe? Nas to čaká tiež tento rok.
@weddinglove7 Ahoj, pripojim sa k diskusii, kedze som nic novsie nenasla. S dcerkou sme objednane na operaciu pruhu a bolo mi povedane, ze s nou budem moct byt. Mala si prosim na izbe svoju postel? A nechali vas na chirurgii alebo presunuli na detske?
@sonidloz my sme boli na operácii v apríli, ležali sme na chirurgia muži - detská izba. Boli sme tam dve mami a dve deti. Ja som mala svoju posteľ a dcérka bola ešte v detskej postieľke s ohradkou, majú ich tam také mohutnejsie ze sa tam v pohode aj 5 ročne dieťa zmestí.

tak ja skusenost nemam , ale urcite by som nesla do NR
https://fnnitra.sk/kliniky/chirurgicka-klinika/
Lôžková časť
Nachádza sa na 3. poschodí chirurgického pavilónu. Je rozdelená na 2 úseky – muži, ženy, so zvlášť oddelenou detskou izbou. K dispozícii je 50 štandardných lôžok v 16-tich trojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a jednej dvojlôžkovej izbe s vlastným sociálnym zariadením.
Lôžková časť chirurgickej kliniky má k dispozícii 5 nadštandardných izieb so samostatným sociálnym zariadením. Nadštandardná izba sa poskytuje za príplatok 30€ na deň pobytu. Vzhľadom na obsadenosť týchto izieb je potrebné požiadať o lôžko pri objednávaní operačného výkonu. So žiadosťou sa obráťte na objednávajúceho lekára.