icon

Skúsenosti s ortézami na nohy pre deti

15. jún 2025

Ahojte. Chcem sa opýtať tých, ktoré máte skúsenosti, či pomohli Vašim deťom ortézy na nohy. Videli ste zmenu? Ak áno, po akej dobe asi?
Zaujímajú ma konkrétne ortézy, ortopedická obuv na mieru a riadne ortopedické vložky na mieru, či to malo efekt. Naša malá 3r má nohy do X, vpadnuté členky a ploché nohy (III st.). Ďakujem.

Viem, že treba aj cvičiť s fyzio, toto nenusíte písať.

sara07
15. jún 2025

otorpedicka obuv absolutne nie, sandále také tie vysoké bagandže ano, drži to dobre členok
ortopedické vložky ano,
sama momentálne mám padnutu klenbu chodidla a je to ulava ,napriek pochybnostiam vidím efekt po tyždni pri na mieru robených vložkách
ortézy tiež pomohli

koniarova
15. jún 2025

Objednaj sa do Čiech k dr. Poulovi na konzultáciu. Alebo do Viedne k Dr. Radlerovi. Na Slovensku máme na toto odborníkov 100 rokov za opicami.

kacena4
15. jún 2025

efekt to ma ze sa nezhorsuje stav moja nosi uz 10r. napr. ortérzy su dlhodobe ako dieta rastie sa "upravuje" podla dlahy a pravidelne nosenie

renca279
12. nov 2025
@koniarova

Objednaj sa do Čiech k dr. Poulovi na konzultáciu. Alebo do Viedne k Dr. Radlerovi. Na Slovensku máme na toto odborníkov 100 rokov za opicami.

@koniarova Dobrý deň ,prosím u každého ho ste boli na Slovensku ,my chodíme Rendek myslíte ,že nemá dostatočné skúsenosti? Máme blountova choroba nohy do O .. Lekár v NZ nám dal ortezy ,no lekár Rendek nám ich ďalej neodporúča 🤔

koniarova
12. nov 2025
@renca279

@koniarova Dobrý deň ,prosím u každého ho ste boli na Slovensku ,my chodíme Rendek myslíte ,že nemá dostatočné skúsenosti? Máme blountova choroba nohy do O .. Lekár v NZ nám dal ortezy ,no lekár Rendek nám ich ďalej neodporúča 🤔

@renca279 Dr. Rendek je výborný. U toho určite ostaňte.