Skúsenosti s priebehom korony u detí do 1 roka
Dobré ráno,
Môj 10mesačný syn od mňa a muža pravdepodobne chytil koronu. Dr nás samozrejme nechce vyšetriť, no synov stav sa nám naozaj zdá dosť vážny. Horúčky do 39,0 má už 3 dni, ťažšie dýcha, kašle, kycha, stolica začína byť riedka a je veľmi uplakaný.
Mate, prosím, niekto skúsenosť s príbehom kovidu u detí? Budem rada za každú osobnú skúsenosť.
Ďakujem,
T
Ahoj, my sme mali koronu a tiež dostala moja dcéra má rok a pol a to isté len my sme mali 41 teploty, ani zábal nepomáhal. Volali sme na detskú pohotovosť a tiež nás nechceli zobrať. Tak som dávala sirup na utlmenie horúčky každé 4 hodiny a kúpali sme sa vo vlažnej vode dáke 2 minúty cca. A pomohlo. Určite by som nečakala čo bude ďalej a zavolala na 155, čím skôr tým lepšie, buď príde sanitka, alebo vám odporučia čo ďalej robiť.
Ahojte, dnes sa mi podarilo dovolať Dr (ukázalo sa, že včera neboli v ambulancii, preto nikto nezdvíhal). Mám malému tlmiť teplotu, dávať calciovy sirup, vyberať soplik a ak teplota neustúpi do 2 dní, tak mi ho vyšetrí. Držte palce.

Zavolat na 155, do nemocnice.