Skúsenosti s probiotickým nosným sprejom Rinogermina
Ahojte niekto skúsenosti s Rinogermina je to probioticky nosny sprej môže pomôcť k zmenšeniu nosnej mandli?
@deni9 neviem pre koho na zmenšenie mandli ale malej som odkladala. Zakrok.2r isla.ako 5.5r dovtedy vkuse rozne spreje a ziadne nepomohli
@deni9 neviem pre koho na zmenšenie mandli ale malej som odkladala. Zakrok.2r isla.ako 5.5r dovtedy vkuse rozne spreje a ziadne nepomohli
@zuzkaa1991 a pomohol výber mandli? Aké ste mali problémy?
@deni9 ano...kedze do škôlky zacala ako 2.5r a odvtedy bola nonstop chora(resp upchaty nos kasel hlieny) rano som.odniesla do škôlky poobede uz upchaty nos 🤦♀️kolobeh do vybratia mandli....takze viac doma bola v skolke
Navykovy sprej(nasivin duonasal atd...) max.7dni kedze som spustila.jej navyk 🙉 ako 3r. Takze odvtedy som.si davala pozor aby max sprej mala.7dni potom.pauza ak zabral ak nie tak pamycon...neskôr bolo týždeň sprej týždeň pauza zdrava potom opat skolka pamycon atd dookola
Odkedy sme dali preč mandle klop klop pekne sa drzi...ako bezne chora bola co mali v škôlke chripku kiahne atd...ale.aspon mesiac dva vydrzala....teraz ma 7r v skole vydrzala.krasne tento rok.mala.len chripku v februári a odvtedy nic max týždeň upchaty nos v aprili ;) takze u nas zabralo vybratie kedze mala.tam lozisko bakterii a stacilo ze isla.do.kolektivu tak hned opuchla mandla....
Ale obehala som s nou orl ( co vkuse kazali dat preč hlavne usi som davala kontrolovať krivku ale bohužiaľ audiometriu nerobia detom a tam sme zistili ze zle pocula pri inom vyšetreni) alergo atd...vsetko mala.ok.imunitu mala.dobru
Môj syn sa išiel z toho vždy povracať. Konzistencia ako keby si striekala jogurt do nosa.
@deni9 a prečo nechceš dať vybrať nosnú mandlí? Nemá žiadnu funkciu, len robí problémy. Prečo neulavit dieťaťu? Môjmu vyberali v 2.5 roku a neľutujem

@deni9 nie,je len probioticky.