Skúsenosti s Quercetínom ako antihistaminikom pre deti?
Aké máte skúsenosti s quercetínom? Dávali ste ho dieťaťu? Na aké problémy vám pomohol? Treba ho užívať dlhodobo? Vraj je dobrý ako antihistaminikum. Vysadili ste antihistaminikum z lekárne a nahradili ste to týmto? Ako sa užíva a s akou značkou máte skúsenosti?
Ja som davala dcerke jeden cas cca rol ked bola mensia. Mala som s iherb. To musis vyskusat na dietati ci mu to bude pomahat.
@slavomira236
@mia456
Vám pomáhal?
My sme vysadili, nakolko syn po dlhom case pri chorobe aj tak zareagoval. Ale pripisujem to tej chorobe. Len mi to prislo teda asi zbytocne. My sme skor minimalisti co sa liekov tyka a podporuje nas v tom aj kozny a pediater. Nasadzujeme len ked naozaj treba. Aj co sa tyka vitaminov. A teda on neberie ani nebral antihistaminika pravidelne. Len ked mal silnu reakciu.
A mali sme od Medveda Quercetin.
Takú kožnú reakciu malo aj moje staršie dieťa. Keď bola oslabená imunita pri chorobe. Na druhom stupni už má asi vyzretejšiu imunitu a koža už nereaguje ekzémom. Mladšia má respiračné reakcie, takže sme sa rozhodli riešiť to cez alergológa. Tiež som za liekový minimalizmus, tak hľadám alternatívnu možnosť. Pochopila som to správne, že ste quercetin brali dlhodobo, syn zareagoval aj tak, tak si myslíš, že to nemalo požadovaný účinok, a preto ste vysadili?
Ano presne. Bral ho asi 3/4 roka a proimun lebo bol viac krat po sebe chory. A zdalo sa mi ze je menej chory. Ale teda potom mal 2x po dlhej dobe opat reakcie, co uz nemaval. Tak sme vsetko vysadili a teraz len obcas C a kozi lactoferin kuru 2x do roka.

Aj ja by som velmi chcela vediet..