icon

Skúsenosti s Rhinocort a Seretide

7macka7
9. dec 2014

Pekny den prajem. Mam dcerku ma rok a 3 mesiace. Od 3 mesiacov neustale sopliky...a problemy s mimi suvisiace. Boli sme na roznych vysetreniach...ORL...gastro...a vcera nakoniec alergologia. Dostali sme 2 spreje ...do nosteka Rhinocort aqua a do pusinky Seretide inhaler....mate niekto prosim skusenosti s danymi sprejmi??? Velmi sa bojim vzhladom na to, ze su oba kortikoidy :(((
Velmi moc dakujem za akukolvek radu ci skusemost.

panizima
9. dec 2014

@7macka7 ahoj, ma tvoja dcerka alergiu. Moj4r. syn na alergiu na roztoce a berie Rhinocort

prirodka
9. dec 2014

7macka7: Ako píšeš, sú to kortikoidy.Panebože, už takým malým deťom!!!!!Soplíky , to predsa nie je choroba.....napíš mi na meil o akú diagnózu ide,poradím Ti.Totižto záleží akú má diagnózu,aj pri tých sprejoch môže užívať potravinový doplnok, ktorý eliminuje nežiadúce účinky tej chémie.....duratnakatka@gmail.com

lindsey
10. dec 2014

@prirodka ahoj aky potravinovy doplnok?aj mna by to zaujimalo nakolko uz dlhe roky uzivam.dakujem

lindsey
10. dec 2014

ale seretide je na astmu pokial viem..ma astmu?a ake ma sopliky?

prirodka
10. dec 2014

lindsey,ja som napísala svoju meilovú adresu, rada si o tom s Tebou poviem.Mám dojem, že sa tu nemajú zverejńovať názvy produktov a odkiaľ sú, lebo sa to považuje za reklamu-preto som napísala môj meil.
Alergia aj astma= porucha imunitného systému,takže imunitu treba posilniť prírodnou cestou, nie tou chemickou, ktorá tú imunitu práve oslabuje.....ale to už asi viete...

7macka7
autor
10. dec 2014

@panizima ahoj. Boli sme u alergologicky...robila nam komplet krvne testy plus vytery,ale vysledky maju but az v januari tak nam dovtedy dala Rhinocort aqua plus Seretide inhaler...no bojim sa to malej davat ked su to kortikoidy :(((

7macka7
autor
10. dec 2014

@prirodka pisala som priamo na mail ....

prirodka
9. jan 2015

7macka7,neprislo mi nic,skus este raz:duratnakatka@gmail.com