Skúsenosti s Rhinocort a Seretide
Pekny den prajem. Mam dcerku ma rok a 3 mesiace. Od 3 mesiacov neustale sopliky...a problemy s mimi suvisiace. Boli sme na roznych vysetreniach...ORL...gastro...a vcera nakoniec alergologia. Dostali sme 2 spreje ...do nosteka Rhinocort aqua a do pusinky Seretide inhaler....mate niekto prosim skusenosti s danymi sprejmi??? Velmi sa bojim vzhladom na to, ze su oba kortikoidy :(((
Velmi moc dakujem za akukolvek radu ci skusemost.
7macka7: Ako píšeš, sú to kortikoidy.Panebože, už takým malým deťom!!!!!Soplíky , to predsa nie je choroba.....napíš mi na meil o akú diagnózu ide,poradím Ti.Totižto záleží akú má diagnózu,aj pri tých sprejoch môže užívať potravinový doplnok, ktorý eliminuje nežiadúce účinky tej chémie.....duratnakatka@gmail.com
ale seretide je na astmu pokial viem..ma astmu?a ake ma sopliky?
lindsey,ja som napísala svoju meilovú adresu, rada si o tom s Tebou poviem.Mám dojem, že sa tu nemajú zverejńovať názvy produktov a odkiaľ sú, lebo sa to považuje za reklamu-preto som napísala môj meil.
Alergia aj astma= porucha imunitného systému,takže imunitu treba posilniť prírodnou cestou, nie tou chemickou, ktorá tú imunitu práve oslabuje.....ale to už asi viete...

@7macka7 ahoj, ma tvoja dcerka alergiu. Moj4r. syn na alergiu na roztoce a berie Rhinocort